Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Νέα συνεργασία της Superfoods με τη medNutrition

10/7/2013 5:49:22 μμ
Από το πρώτο portal διατροφής medNutrition οι χρήστες θα ενημερώνονται για τα φυσικά/φυτικά συμπληρώματα διατροφής της Superfoods της Astra Medical
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Αυξάνεται συνεχώς η εμπιστοσύνη προς τα φυσικά προϊόντα της Astra Medical Hellas Superfoods μέσα από νέες συνεργασίες και την αύξηση της ζήτησης που έχουν τα προϊόντα της για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών του ανθρώπου της σύγχρονης εποχής.

Η νέα συνεργασία της Astra Medical Hellas Superfoods που εγκαινιάστηκε πρόσφατα αφορά το medNutrition, το πρώτο portal διατροφής σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της νέας συνεργασίας αποτελεί η ενημέρωση των 80.000 χρηστών το μήνα του medNutrition για τα αγνά και υγιεινά συμπληρώματα διατροφής της Superfoods.

Τα έμπειρα στελέχη της Superfoods, αναζητώντας συνεχώς νέους δρόμους για τηνεξέλιξη της φυσικής διατροφής,δεν θα μπορούσαν παρά να συνεργαστούν με την ταχέως αναπτυσσόμενη επιστημονική κοινότητα διαιτολόγων του medNutrition, που ήδη αριθμεί περισσότερους από 90 έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες.

Η Astra Medical Hellas Superfoods είναι μιααμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία από το 2008 αναπτύσσει και παράγει τα δικά της προϊόντα, διαγράφοντας μια δυναμική πορεία στο χώρο τωνφυσικών και φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Ο πρόεδρος & διευθύνων Σύμβουλος της Astra Medical Hellas Superfoods κ. Γιάννης Λιακόπουλος δήλωσε: «Η επέκταση των συνεργασιών της Superfoods αποτελεί πρωταρχικό στόχο του επιχειρηματικού μας πλάνου, ενώ παράλληλα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τόσο το καταναλωτικό κοινό, το οποίο πλέον στρέφεται συνειδητά στα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, όσο και οι επιχειρηματίες από το χώρο της φυσικής υγιεινής, καθώς και η επιστημονική κοινότητα των διατροφολόγων».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη