Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Νέα παράσταση από τη θεατρική ομάδα φαρμακοποιών Αθήνας-Πειραιά Ψυχής Ίαμα

2/3/2016 9:41:27 πμ
Πρεμιέρα στις 4 Απριλίου με το κλασικό έργο Θείος Βάνιας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



 

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ «ΨΥΧΗΣ ΙΑΜΑ» διανύοντας πλέον τον έβδομο χρόνο δραστηριοτήτων, προγραμματίζει την παρουσίαση του κλασικού έργου του μεγάλου Ρώσου δραματουργού Αντων Τσέχωφ "Θείος Βάνιας”.


6 χρόνια δράσης με 3 έργα σε 4 θεατρικές σκηνές και πάνω από 5 χιλιάδες θεατές, οι παραστάσεις της ομάδας έχουν απήχηση και αγκαλιάζονται από ολοένα και περισσότερους συναδέλφους, τις οικογένειες και τους φίλους τους, αλλά και από το θεατρόφιλο κοινό.

 

Ξεκίνησαν το 2010 με την παράσταση «ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΕΙ», 2 μονόπρακτα των Εντουάρντο Ντε Φιλίππο και Μανόλη Μαυρολέων στο Θέατρο «Τόπος Αλλού». Η μεγάλη επιτυχία, η ανταπόκριση του κοινού αλλά και η διάθεση πολλών συναδέλφων να συμμετέχουν σε μια ευγενική προσπάθεια πολιτισμού οδήγησε στην αναζήτηση ενός πιο πολυπρόσωπου έργου. Δεύτερή  επιλογή ήταν «ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΗΣ» του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο και η συμμετοχή, η ανταπόκριση και η επιτυχία που είχαν στο Θέατρο «Κνωσός» στην Αθήνα ήταν, αυτή τη φορά, πολύ μεγαλύτερη. Έτσι, το 2013 η ομάδα κατηφόρισε στον Πειραιά στο «Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα» όπου επιχείρησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σ' ένα ακόμη πιο «δύσκολο» έργο.


Το «ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ» του ανατρεπτικού Αμερικανού συγγραφέα Έντουαρντ ?λμπι. Ακόμη πιο μεγάλη επιτυχία, ακόμη καλύτερη ανταπόκριση από το κοινό!

Στην τέταρτή πλέον προσπάθεια, παρουσιάζουν το κλασικό αριστούργημα του μεγάλου Ρώσου δραματουργού ?ντων Τσέχωφ «ΘΕΙΟΣ ΒΑΝΙΑΣ».

Πρεμιέρα των παραστάσεών είναι η Δευτέρα 4 Απριλίου στο "Θέατρο Κάτω Από Τη Γέφυρα” στο Παλαιό Φάληρο. Στην εφετινή  παράσταση εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά:


Αθανασίου Αρσένης, Γαβριήλ Γιώργος, Καλλέργη – Βραχλιώτη Έφη, Καμπανάρου Τώνια, Κωστοπούλου Ελένη, Μαργιώλη Φλωρέττα, Μαυρολέων Μανόλης και Τσίτουρας Μάνος. Σκηνοθεσία: Τόνια Μάνεση.


Στο Θέατρο Κάτω Από τη Γέφυρα (Πλατεία Ηλεκτρικού Σταθμού Νέου Φαλήρου) τις ημέρες: Δευτέρα 4 Απριλίου, Τετάρτη 6 Απριλίου, Δευτέρα 11 Απριλίου, Τετάρτη 13 Απριλίου, Δευτέρα 18 Απριλίου, Τετάρτη 20 Απριλίου και Σάββατο 7 Μαΐου, Κυριακή 8 Μαΐου, Σάββατο 14 Μαΐου και Κυριακή 15 Μαΐου ώρα 21.15' .


Για κρατήσεις: 210 - 4816200

Για πληροφορίες : 210 – 9651919 & 210 – 5621777

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με οικοδεσπότη φέτος τον Φ.Σ. Ηλείας
Με κεντρικό θέμα «Ενδυναμώνουμε την ακεραιότητα - Ενισχύουμε την Εμπιστοσύνη»






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους