Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα εποχή ΜΑΜ

9/5/2024 10:34:31 μμ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η MAM Hellas παρουσίασε τη νέα, ανανεωμένη εταιρική ταυτότητά της κατά τη συμμετοχή της στην κορυφαία φαρμακευτική εκδήλωση Hellas Pharm, που διεξήχθη στις 13 & 14 Απριλίου 2024, στο Κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο. 


Επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή της στη συνεχή εξέλιξη και στην καινοτομία, παρουσίασε τις νέες συσκευασίες των νέων προϊόντων της, καθώς και τα ανανεωμένα stand προβολής τους. Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να συνδεθεί και να ανταλλάξει απόψεις με παλιούς, νέους και μελλοντικούς πελάτες. Με το νέο λογότυπο και τα νέα παστέλ χρώματα που προσθέτουν ενέργεια και παιχνιδιάρικη διάσταση στην εικόνα τους, κάθε αγαπημένο προϊόν ΜΑΜ αποκτάει τη δική του απόχρωση, ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να το αναγνωρίζει με ευκολία.


Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία βρεφικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, η ΜΑΜ σηματοδοτεί τη νέα της εποχή, κάνοντας ένα ουσιαστικό, πρώτο βήμα για την υποστήριξη της κυκλικής οικονομίας και την αποδέσμευση από τις ορυκτές πρώτες ύλες. Πρωταρχικοί της στόχοι: η ολιστική προστασία του κλίματος, η βιώσιμη παραγωγή με λιγότερες εκπομπές CO2 και η βέλτιστη αξιοποίηση των φυσικών πόρων.


Μεταβαίνει σταδιακά στη χρήση του πολυπροπυλενίου που συνδέεται με υπεύθυνες πηγές σε όλες τις πιπίλες και τα μπιμπερό. Τα νέα προϊόντα ΜΑΜ βελτιώνουν την καθημερινότητα των γονέων και του μωρού συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο «πράσινο» μέλλον.


Περισσότερες πληροφορίες στο mamhellas.eu

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα της
Στο επίκεντρο οι μεταρρυθμίσεις, το RRF, οι επενδύσεις Ε&Α και η φαρμακευτική καινοτομία


Σχετικά άρθρα

Abbott: 20,4% ανάπτυξη μόνο από τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τον διαβήτη
Η εταιρεία αύξησε τις οικονομικές της προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους
Sanofi: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ινδία
Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών