Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα εποχή για τον ΣΥΦΑ Έβρου

10/4/2024 1:23:10 πμ
Προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στο καταστατικό του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια συνολική αναμόρφωση του καταστατικού του προχώρησε ο ΣΥ.ΦΑ. Έβρου, στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08/04/2024. Σύμφωνα με όσα είπε στο f.daily o πρόεδρος του Συνεταιρισμού Τάσος Τερζής, το καταστατικό άλλαξε σε όλα τα άρθρα του με στόχο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες λειτουργίας του Συνεταιρισμού. Τρία είναι τα βασικά σημεία που αλλάζουν, με πρώτο την επωνυμία: καθώς ο Συνεταιρισμός εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στο σύνολο της Θράκης, μετονομάζεται πλέον σε ΣΥ.ΦΑ. Θράκης.


Δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι αντιμετωπίστηκε το «εμπόδιο» εισόδου νέων μελών, καθώς μειώνεται το μερίδιο σε ένα ποσό που σύμφωνα με τον πρόεδρο «είναι εφικτό για κάθε φαρμακείο της περιοχής που θέλει να έρθει κοντά μας». Επίσης, δημιουργείται ένας ειδικός λογαριασμός με την ονομασία «Ταμείο Εξόδου Μελών», το οποίο θα προσφέρει ένα «καλό εφάπαξ», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Τ. Τερζής, στους φαρμακοποιούς-μέλη που συνταξιοδοτούνται.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΟΣΦΕ Βασίλης Μπιρλιράκης αλλά και αντιπροσωπεία από τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ και έγιναν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για το παρόν και το μέλλον των συνεταιρισμών στη χώρα μας που είναι οι «συμμαχίες» μεταξύ τους. «Ήδη με τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ έχουμε μια συνεργασία, η οποία θα μπει τώρα σε πιο στέρεες βάσεις», κατέληξε ο Τ. Τερζής.

 

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής Σταύρος Τζωίδης δήλωσε στο f.daily: «Είναι μια νέα πορεία ανάπτυξης και πιο ουσιαστικής προσπάθειας που συνεπικουρείται από μεγάλα σχήματα συνεταιρισμών, όπως είναι ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουν οι μικροί συνεταιρισμοί, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για αξίες και οφέλη που θα επιστρέψουν στους συνεταιριστές – φαρμακοποιούς».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο






Σχετικά άρθρα

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί