Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα επικεφαλής στο τμήμα Επικοινωνίας της Novartis Hellas

24/4/2015 11:19:21 πμ
Αναλαμβάνει η Φωτεινή Μπαμπανάρα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η Φωτεινή Μπαμπανάρα αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας ( Head of Communications) στη Novartis Hellas. Θα αναφέρεται στον CPO Head της εταιρίας Riccardo Canevari και θα αποτελεί μέλος του CPO LT, με ισχύ από 7 Μαΐου 2015.

Βιογραφικό

Ξεκίνησε την καριέρα της στον κλάδο της Επικοινωνίας το 1995 κατέχοντας ηγετικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει πλούσια εμπειρία στους τομείς Εταιρικής Φήμης & Επικοινωνίας, Διαχείρισης Κρίσεων, Διαλόγου με ΚΟLs, Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιωσιμότητας, Ανάπτυξης σχέσεων με τα ΜΜΕ και Ολοκληρωμένων Επικοινωνιακών Καμπανιών για σημαντικά brands και οργανισμούς, έχοντας αποσπάσει πολλές εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις. Από το 2011 κατείχε θέση General Manager στη H+Κ Strategies. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Msc.στο Marketing & την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με τα καθιερωμένα της brands και μια παρουσία έκπληξη
Ο πρόεδρος του ΦΣΑ τονίζει ότι είναι αναγκαίο να παραμείνουν στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Νέα φαρμακευτική εταιρεία ανήκει σε ΜΚΟ
Αναλαμβάνει τη διάθεση των φαρμάκων της Purdue Pharma
Κορυφαία διάκριση για την AbbVie
Βρέθηκε στη 2η θέση στη λίστα Best Workplaces™ 2026
Παγκόσμια έρευνα για τη φήμη των φαρμακευτικών εταιρειών
Το σκορ και όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι ασθενείς