Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος στη MSD Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

7/2/2017 1:03:34 μμ
Είναι η Σλοβένα Agata Jakoncic
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



 Καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της MSD Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανέλαβε, από τον Ιανουάριο του 2017, η κυρία Agata Jakoncic, αντικαθιστώντας τον κ. Haseeb Ahmad, ο οποίος επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία μετά από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην MSD Ελλάδος, όπως αναφέρει η φαρμακευτική εταιρεία σε ανακοίνωση της προς τους δημοσιογράφους.


Η Agata Jakoncic διαθέτει μακρά εμπειρία και είναι ένα από τα διακεκριμένα στελέχη της MSD παγκοσμίως. Ξεκίνησε την καριέρα της στην MSD το 1997 ως Sales Manager στο υποκατάστημα της Σλοβενίας. Πολύ γρήγορα ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και άσκησε τη διοίκηση της MSD στη Λιθουανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα. Στη συνέχεια ανέλαβε τη Διοίκηση της ομάδας των Βαλκανικών Χωρών έχοντας υπό την ευθύνη της εννέα κράτη. Πριν τη έλευσή της στην MSD Ελλάδας, κατείχε ηγετική θέση στον τομέα του συντονισμού της εφοδιαστικής αλυσίδας της MSD για όλη την περιφέρεια της Ευρώπης και τον Καναδά.


Η Agata Jakoncic είναι κάτοχος πτυχίου φαρμακευτικής από το πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα και κατάγεται από τη Σλοβενία.

«Η πλούσια επαγγελματική εμπειρία της Agata, η προσήλωσή της στην επίτευξη υψηλών στόχων, η ικανότητα διαχείρισης σύνθετων ζητημάτων, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της MSD να ηγηθεί των προσπαθειών για τη βελτίωση της ζωής των ασθενών στην Ελλάδα», ανέφερε ο Joseph BenAmram, Senior Vice President της MSD, επικεφαλής Mid-European Region.


Από τη νέα της θέση, η κ. Jakoncic θα ηγηθεί των προσπαθειών ενίσχυσης της πρόσβασης των ασθενών σε αποτελεσματικά καινοτόμα προϊόντα και της συνεργασίας με τις ελληνικές υγειονομικές αρχές στην ανάδειξη λύσεων που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βιώσιμου εθνικού συστήματος υγείας. Επίσης, θα δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στην περαιτέρω αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος, με απώτερο στόχο να συνεχίσει η MSD Ελλάδας να αποτελεί έναν από τους πιο «ελκυστικούς» εργοδότες στη χώρα μας σήμερα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals