Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Φαρμακοποιοί: Πώς να αντιμετωπίσετε την «πυρετοφοβία» των γονέων
Απαντήσεις από τον Γεώργιο Τσόλα, Διευθυντή Παιδιατρικής του Metropolitan
Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής

Νέα από τις επιχειρήσεις

4/4/2008
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Στελέχη της Hartmann: Από αριστερά:
Ο διευθυντής πωλήσεων Γιάννης Ζαφειρόπουλος,
η διευθύντρια marketing Γιώτα Μπούρµπου και ο πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύµβουλος
Δρ. Πάνος Κορωνάκης

HARTMANN
Επιτυχής η παρουσία της Hartmann στο Hellas Pharm 2008

Με µεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προβολή των προϊόντων της γερµανικής εταιρείας HARTMANN, στην έκθεση Hellas Pharm 2008 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε.
Ιδιαίτερη έµφαση δόθηκε στην πλήρη γκάµα προϊόντων ακράτειας, καθώς και στα επιθέµατα µοντέρνας τραυµατολογίας (Hydrocoll, Hydrosorb, PermaFoam, Atrauman Ag, Sorbalgon, TenderWet κτλ.) που αποτελούν πόλο έλξης ενδιαφερόµενων φαρµακοποιών σε θέµατα κατ’ οίκον νοσηλείας (έλκη κατάκλισης, διαβητικό πόδι κτλ.).
Πολλοί συνάδελφοι φαρµακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για τις προσφορές της εταιρείας για το τρέχον έτος από τους υπεύθυνους του τµήµατος πωλήσεων. Έλαβαν το έντυπο «Προσφορές 2008» της εταιρείας, το οποίο έχει τη µορφή µικρού καταλόγου προσφορών – τιµοκαταλόγου, µε επιλεγµένα προϊόντα µεγάλης κατανάλωσης στον τοµέα του φαρµακείου.
O Βασίλης Κωνσταντακόπουλος
(5ος από αριστερά), γενικός διευθυντής πωλήσεων, και η Ιωάννα Μαντούδη
(6η από αριστερά), διευθύντρια εισαγωγών & οικονοµικών της Action Designs, µαζί µε τα στελέχη της εταιρείας και τους Ιταλούς συνεργάτες τους από την Τecnilab S.A
.

ΑCTION DESIGNS
Τα καινοτόµα προϊόντα της Action στη Hellas Pharm 2008

Η Action Designs συµµετείχε για άλλη µία χρόνια στην έκθεση Hellas Pharm 2008. Παρά τις αντιξοότητες του καιρού, η προσέλευση στο ιδιαίτερο περίπτερό της ήταν µεγάλη και οι επισκέπτες του έµειναν εντυπωσιασµένοι από τα προϊόντα και τις νέες ιδέες της εταιρείας.
Οι φαρµακοποιοί έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για όλα τα προϊόντα της εταιρείας για την επίπλωση και τη διακόσµηση του χώρου του φαρµακείου, όπως για τα συστήµατα στήριξης επίπλων τύπου Aχon και για τις συρταριέρες φαρµάκων. Τη µεγαλύτερη προσοχή έλκυσε, ωστόσο, το αυτόµατο σύστηµα χειρισµού φαρµάκων Movetec, το οποίο αποτελεί καινοτοµία της Action και προδιαγράφει το µέλλον στην ανάκληση φαρµάκων µέσα στο φαρµακείο.
Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι σύµβουλοι της εταιρείας Action Designs καθώς και οι Ιταλοί συνεργάτες τους από τις εταιρείες Icas και Tecnilab ήταν παρόντες και πρόθυµοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις, να δώσουν συµβουλές και να ενηµερώσουν τους επισκέπτες του περιπτέρου για κάθε δυνατότητα που µπορεί να προσφέρει η εταιρεία στο φαρµακείο.
LAVIPHARM
Επιτυχηµένη συµµετοχή στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής - Διαιτολογίας

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Lavipharm στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής και Διαιτολογίας που πραγµατοποιήθηκε στην Αθήνα.
Συγκεκριµένα, η εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά στους διαιτολόγους - διατροφολόγους τα OTC προϊόντα της, Femarelle (κατά των συµπτωµάτων της εµµηνόπαυσης) και Laxemel (κατά της δυσκοιλιότητας), που κύριο στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθώς ανταποκρίνονται στις καθηµερινές ανάγκες υγείας του σύγχρονου καταναλωτή.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Lavipharm διοργάνωσε «Δορυφορικό Συµπόσιο» µε ενδιαφέρουσες οµιλίες από έγκριτους πανεπιστηµιακούς γιατρούς και διατροφολόγους. Οι οµιλίες αφορούσαν τις εναλλακτικές θεραπείες για την αντιµετώπιση των συµπτωµάτων της εµµηνόπαυσης και τη βελτιστοποίηση της µετα-εµµηνοπαυσιακής υγείας.
KOXYλΙ
Βράβευση για την κασετίνα µε τα 35 σοκολατάκια («κυµατάκια»)

Τα χειροποίητα βιολογικά σοκολατάκια («κυµατάκια») υψηλής ποιότητας της εταιρείας Κοχύλι, στην πρωτοποριακή συσκευασία των 35, βραβεύτηκαν ως ένα από τα τοπ προϊόντα της χρονιάς από το περιοδικό «Τρόφιµα και Ποτά».
Η εταιρεία Κοχύλι είναι πολύ περήφανη για τη βράβευση αυτή και δίνει υπόσχεση για τη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων της και της υπευθυνότητας απέναντι στους πελάτες της.
Οι σοκολάτες της εταιρείας Κοχύλι παρασκευάζονται στην Ελλάδα µε µηχανολογικό εξοπλισµό υψηλής τεχνολογίας, που εγγυάται την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίµων.
Το σύγχρονο περίπτερο
της Active Health,
στο Hellas Pharm 2008
επισκέφθηκε πλήθος φαρµακοποιών

ΑCTIVE HEALTH
H Active Health στη Hellas Pharm, 16-17 Φεβρουαρίου 2008


Η Active Health, το πρώτο πανελλαδικό δίκτυο ανεξάρτητων φαρµακείων, για ακόµα µία χρονιά συµµετείχε δυναµικά στην έκθεση Hellas Pharm που έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Palace.
Τα στελέχη της Active Health παρουσίασαν, σε πλήθος φαρµακοποιών που επισκέφθηκαν το σύγχρονο περίπτερό της, τις νέες αναβαθµισµένες υπηρεσίες της εταιρείας για διαφοροποίηση και ισχυροποίηση των φαρµακείων-µελών τους, έναντι των επερχόµενων αλλαγών στο χώρο του φαρµακείου.
Η Active Health ευχαριστεί τη φαρµακαποθήκη Pharmacon για την ευγενική χορηγία.

 
Στο περίπτερο της Εcofarm στη Hellas Pharm 2008
οι επισκέπτες φαρµακοποιοί ενηµερώθηκαν
για τον πλήρη εργαστηριακό εξοπλισµό
ενός φαρµακείου

ΕCOFARM
Δυναµική παρουσία στη Hellas Pharm 2008

Η Ecofarm συµµετείχε και φέτος µε αξιοσηµείωτη επιτυχία στη φαρµακευτική έκθεση Hellas Pharm 2008 στη Helexpo.
Σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο περίπτερο η εταιρεία παρουσίασε µεταξύ άλλων προϊόντα που αφορούν τον πλήρη εξοπλισµό, εξειδικευµένο και µη, του εργαστηρίου ενός σύγχρονου φαρµακείου σχετικά τόσο µε την επίπλωσή του όσο και µε την παρασκευή ιδιοσκευασµάτων.
Οι επισκέπτες-φαρµακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για όλη την καθιερωµένη γκάµα προϊόντων της Ecofarm, που την καθιστούν πλέον µια από τις πρωτοπόρους εταιρείες σε πωλήσεις στον τοµέα της.
Η διευθύνων σύµβουλος της Medihelm
Ελένη Μετσοβίτη
(έβδοµη από αριστερά)
µαζί µε την οµάδα της
και την οµάδα της Colgate-Palmolive Hellas

MEDIHELM S.A.
Medihelm S.A. και Colgate: οι μεγάλοι χορηγοί της Hellas Pharm 2008


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των µεγάλων χορηγών της Hellas Pharm 2008 Medihelm S.A. και Colgate Palmolive Hellas µε ένα πραγµατικά εξαιρετικό περίπτερο στην έκθεση (Helexpo Palace, 16 και 17 Φεβρουαρίου 2008). Η ανταπόκριση των φαρµακοποιών καθώς και όλων των επαγγελµατιών του κλάδου υγείας ήταν αξιοσηµείωτη.
Η Ελένη Μετσοβίτη, διευθύνουσα σύµβουλος της Medihelm S.A., στήριξε µε την έντονη παρουσία της και τις επαφές που είχε µε φαρµακοποιούς και στελέχη του κλάδου υγείας, την παροχή ολοκληρωµένου πακέτου υπηρεσιών προς το φαρµακείο, προκειµένου το φαρµακείο να γίνει κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας.
Οι φαρµακοποιοί ενηµερώθηκαν για τη στοµατική υγιεινή από τον Αθανάσιο Κατσίκη, πρόεδρο Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, και τον Παναγιώτη Τσουραπά, γενικό διευθυντή Colgate Palmolive Hellas, αλλά και για το ρόλο του φαρµακοποιού ως συµβούλου υγείας προς τους καταναλωτές από τη φαρµακοποιό Μαρία Συνοδινού και τον εµπορικό διευθυντή της Medihelm S.A., Κώστα Δούνα.
ABBOTT DIABETES CARE
Ενηµερωτικές εκδηλώσεις για το Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Abbott Diabetes Care, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας σειράς συστηµάτων παρακολούθησης του σακχάρου στο αίµα που περιλαµβάνει τα συστήµατα FreeStyle Lite και FreeStyle Freedom Lite, διοργανώνει µια σειρά ενηµερωτικών εκδηλώσεων για φαρµακεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας µε θέµα: «Νεώτερες εξελίξεις στον αυτοέλεγχο του Σακχαρώδους Διαβήτη».
Η Abbott Diabetes Care, αναγνωρίζοντας την ανάγκη των φαρµακοποιών για συνεχή ενηµέρωση, έχει ήδη πραγµατοποιήσει µε µεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις για το διαβήτη στη Θήβα, στη Λιβαδειά, στο Αίγιο και στη Χίο, ενώ έχουν προγραµµατιστεί εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στη Ζάκυνθο και στην Κεφαλονιά. Οι εκδηλώσεις πραγµατοποιούνται σε συνεργασία µε τους κατά τόπους φαρµακευτικούς συλλόγους και µε την υποστήριξη των τοπικών συνεταιρισµών φαρµακοποιών.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι φαρµακοποιοί έχουν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη, την αναγκαιότητα του αυτοέλεγχου για τα άτοµα µε Διαβήτη, καθώς και το συµβουλευτικό ρόλο του φαρµακοποιού στην αντιµετώπισή του.Η Dr. Marie Bejot µίλησε για τις αποτελεσµατικές λύσεις οµορφιάς
που προσφέρει η σειρά συµπληρωµάτων διατροφής Oenobiol

SARANTIS
Οµορφιά µέσω της διατροφής από την Oenobiol και τον όµιλο Sarantis

Στην πρεσβεία της Γαλλίας, ο όµιλος Sarantis και η Dr. Marie Béjot, ιδρύτρια της Oenobiol, παρουσίασαν τον Ιανουάριο σε εκπροσώπους του τύπου τη νέα πρωτοποριακή σειρά συµπληρωµάτων διατροφής Oenobiol.

Η Oenobiol είναι η πρώτη εταιρεία στη Γαλλία που καθιέρωσε τα συµπληρώµατα διατροφής για την οµορφιά (µαύρισµα, αδυνάτισµα, περιποίηση µαλλιών, γήρανση).
Ο Γάλλος πρέσβης στην Ελλάδα, Christophe Farnaud, άνοιξε την εκδήλωση και υποδέχθηκε τους εκπροσώπους του τύπου στη Γαλλική Πρεσβεία.
Βασική οµιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η ίδια η Dr. Marie Béjot. Στην εκδήλωση µίλησαν ακόµη ο Μανώλης Λέκκας, γενικός διευθυντής Κλάδου Υγείας και Φροντίδας της Sarantis, ο Philippe Charrier, αντιπρόεδρος της Oenobiol Γαλλίας και η Μαργαρίτα Τσακιρίδου, marketing manager Κλάδου Υγείας και Φροντίδας της Sarantis.
PAMI
H Pami διανέµει τα καινοτόµα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα Geratherm

Η γερµανική εταιρεία Geratherm Medical AG, τα προϊόντα της οποίας διανέµει αποκλειστικά η Pami, ιδρύθηκε το 1990 και εισήλθε στο γερµανικό χρηµατιστήριο το 2000. Έχει διεθνή παρουσία µε πελάτες σε 27 χώρες. Ειδικεύεται στην κατασκευή και πιστοποίηση εργαστηριακών και ιατρικών θερµοµέτρων και πιεσόµετρων. Παρέχει από απλά υδραργυρικά θερµόµετρα µέχρι ολοκληρωµένα συστήµατα θερµικής απεικόνισης για τη χειρουργική κλίνη.
Η Geratherm Medical AG έχει διασφαλίσει, µε διεθνείς πατέντες, βασικές τεχνολογίες στον τοµέα της τηλε-ιατρικής και κατέχει καινοτόµες τεχνολογίες σχετικά µε τη µέτρηση της θερµοκρασίας ως µέρος της διάγνωσης.
Στόχοι της εταιρείας, σε µια ολοένα αυξανόµενη αγορά, είναι η άµεση παροχή αξιόπιστων δεδοµένων και ο έγκαιρος διαµοιρασµός τους, µε ενσωµάτωση λύσεων τηλε-ιατρικής.
Η Fito+ συµµετείχε δυναµικά στην έκθεση Hellas Pharm 2008 µε ένα περίπτερο 90 τ.µ.

FITO+
Εντυπωσιακή η παρουσίαση της κρυσταλλοθεραπείας στη Hellas Pharm 2008

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Fito+ στη Hellas Pharm 2008, όπου σε ένα χώρο 90 τ.µ. οι επισκέπτες φαρµακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για προτάσεις εναλλακτικών θεραπειών στο χώρο του φαρµακείου.
Τα νέα προϊόντα της κρυσταλλοθεραπείας ήταν εκείνα που κέντρισαν το ενδιαφέρον και εντυπωσίασαν τους παριστάµενους, ενώ οι επιστηµονικοί σύµβουλοι της εταιρείας ενηµέρωναν λεπτοµερώς για τα εντυπωσιακά οφέλη των ιονισµένων ηµιπολύτιµων λίθων στον άνθρωπο.
Προϊόντα αρωµατοθεραπείας, φυτοθεραπείας, φυσικά αρώµατα και άλλα προϊόντα παρουσιάστηκαν επίσης στο περίπτερο της FITO+.
Το περίπτερο της Benefit που ξεχώρισε στην έκθεση Hellas Pharm 2008

BNeF BENEFIT HELLAS Α.Ε.
Η Benefit δίνει το παρόν στις εκθέσεις όλου του κόσµου

Μετά την επιτυχηµένη εµφάνιση που κέρδισε και πάλι τις εντυπώσεις στην έκθεση Hellas Pharm 2008 που διεξήχθη στην Αθήνα, τα καλλυντικά Red Water ετοιµάζονται να κάνουν για πολλοστή φορά αισθητή την παρουσία τους στις εκθέσεις του εξωτερικού.
Επόµενος σταθµός της Benefit, η µεγαλύτερη έκθεση καλλυντικών παγκοσµίως, Cosmoprof, που θα διεξαχθεί στην Μπολόνια της Ιταλίας στα µέσα του Απριλίου.
Στο βήµα η Μάγδα Τσολάκη, νευρολόγος - ψυχίατρος, αν. καθηγήτρια Νευρολογίας Α.Π.Θ., πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών

EUROLINE CONGRESS
Επιστηµονική εκδήλωση: «Νέες Διαστάσεις στη Νόσο Αλτσχάιµερ»

Σηµαντική επιστηµονική εκδήλωση διοργανώθηκε στο Σταυρό Θεσσαλονίκης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», µε την υποστήριξη της εταιρείας Pfizer Ελλάς, τον Ιανουάριο 2008 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Καλυβιώτη», µε θέµα: «Νέες Διαστάσεις στη Νόσο Αλτσχάιµερ». Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Πολύµνια Χριστοδούλου, πρόεδρος Δ.Σ. του συλλόγου.
Οµιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Μάγδα Τσολάκη, νευρολόγος - ψυχίατρος, αν. καθηγήτρια Νευρολογίας Α.Π.Θ., πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών, η οποία ανέλυσε διεξοδικά τη νόσο Αλτσχάιµερ, αναφερόµενη στην επιδηµιολογία της, στους παράγοντες κινδύνου, στους προφυλακτικούς παράγοντες καθώς και στη δυνατότητα διάγνωσης και θεραπείας της νόσου.
Το κοινό παρακολούθησε µε αµείωτο ενδιαφέρον την οµιλία, ενώ είχε την ευκαιρία να θέσει κρίσιµα ερωτήµατα σχετικά µε τη νόσο.
Η επιστηµονική οµιλία πραγµατοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιµερ και Συγγενών Διαταραχών. Την οργάνωση και γραµµατεία της εκδήλωσης ανέλαβε η εξειδικευµένη εταιρεία Euroline Congress.
VICAN Ν. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ A.E.
Η Vican εµπλουτίζει τη σειρά Carnation Footcare

Η γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της εταιρεία Vican Ν. Αναγνωστάκης A.E. πρωτοπορεί για ακόµη µια φορά και εµπλουτίζει τη σειρά Carnation Footcare µε 4 νέα προϊόντα που λύνουν οριστικά κάθε πρόβληµα που αντιµετωπίζουν οι γυναίκες µε τα παπούτσια τους.
Τα Gel Cushions συγκρατούν τα πόδια και απορροφούν τους κραδασµούς από το περπάτηµα. Τα Heel Shields ταιριάζουν σε γόβες κάθε στιλ κλειστού παπουτσιού ή σε mules. Τα Strap Strips µειώνουν την τριβή και την πίεση που ασκούνται στο πόδι από τα λουράκια των παπουτσιών. Τα Gel Spots προσφέρουν ανακούφιση σε όποιο σηµείο του ποδιού υπάρχει τριβή από το παπούτσι.
Το περίπτερο της Advance Pharmacies
στην έκθεση Hellas Pharm 2008 έλκυσε
το ενδιαφέρον
των φαρµακοποιών

ADVANCE PHARMACIES
Παρουσίαση λύσεων για τις ανάγκες του φαρµακείου στη Hellas Pharm

Με ιδιαίτερο ύφος και µινιµαλιστικό στιλ, το Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρµακοποιών Advance Pharmacies παρουσίασε στην έκθεση Hellas Pharm τις λύσεις για κάθε ανάγκη του φαρµακείου, όπως παρέχονται µέσω του ολοκληρωµένου φάσµατος υπηρεσιών της.
Κοινό παρανοµαστή των αναγκών κάθε φαρµακείου αποτελούν η εκπαίδευση, η κερδοφορία, ο εκσυγχρονισµός, ο έλεγχος, η οργάνωση χώρου και η πιστότητα πελάτη. Μέσω οθόνης αφής (touch screen), οι επισκέπτες µπορούσαν να αναζητήσουν τις λύσεις που παρέχουν οι υπηρεσίες Advance.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στo πλαίσιo κάλυψης της ανάγκης για «οργάνωση χώρου», η Advance παρουσίασε τη συνεργασία της µε τη Mobil-M, γαλλική αρχιτεκτονική εταιρεία, πρωτοποριακή στο χώρο του φαρµακείου διεθνώς και εξειδικευµένη στην ανάπτυξη ολοκληρωµένων εταιρικών ταυτοτήτων.
Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες και η on-line υποστήριξη του λογισµικού Advance System, το οποίο διατίθεται και σε φαρµακεία µη µέλη του δικτύου.
Ο Πάνος Γιαννίτσας, διευθυντής πωλήσεων
της Pharma Center παρουσιάζει το µέλλον των συµπληρωµάτων διατροφής στα φαρµακεία στο πλαίσιο επιµορφωτικών ηµερίδων της εταιρείας

PHARMA CENTER
Επιµορφωτικές ηµερίδες µε θέµα τα συµπληρώµατα διατροφής Health Aid στα φαρµακεία

Με αφορµή την ανάληψη της διεύθυνσης πωλήσεων της Pharma Center από τον Πάνο Γιαννίτσα, η εταιρεία, σε συνεργασία µε τους κατά τόπους φαρµακευτικούς συλλόγους και συνεταιρισµούς, ξεκίνησε έναν κύκλο επιµορφωτικών ηµερίδων για τους φαρµακοποιούς και τους βοηθούς τους σε µεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Καλαµάτα, Τρίπολη, Ρόδο).
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, ο κ. Γιαννίτσας παρουσίασε το µέλλον των συµπληρωµάτων διατροφής στο φαρµακείο και τις εξελίξεις στη φαρµακευτική αγορά, ενώ η κ. Χαλµπέ, διευθύντρια marketing της εταιρείας, ανέλυσε τις κατηγορίες των συµπληρωµάτων διατροφής Health Aid για την πρόληψη και αντιµετώπιση όλων των αναγκών του οργανισµού.
Η έναρξη της εκδήλωσης στη Ρόδο πραγµατοποιήθηκε από τον Σπύρο Τερζόπουλο, διευθύνοντα σύµβουλο της Pharma Center, ο οποίος µέσω της µακράς πορείας του στο χώρο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Health Aid είναι απαραίτητη στο ελληνικό φαρµακείο.
Αντίστοιχες ηµερίδες θα πραγµατοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
JOHNSON & JOHNSON
Η νέα ταυτότητα της Johnson &Johnson Hellas

Η εξαγορά σε παγκόσµιο επίπεδο προϊόντων υγείας της εταιρείας Pfizer από την Johnson & Johnson το Δεκέµβριο του 2006, σηµατοδοτεί µια νέα εποχή για την Johnson & Johnson Ελλάδος, καθώς διευρύνονται οι κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται και παράλληλα την καθιστά µία από τις µεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων υγείας στο χώρο του φαρµακείου και στις µεγαλύτερες αλυσίδες καταστηµάτων ευρείας διανοµής (αλυσίδες τροφίµων λιανικής πώλησης, Super Market).
Στην οικογένεια της Johnson & Johnson Hellas ανήκουν πλέον προϊόντα όπως Roc, Neutrogena, Aveeno, Nicorette, Compeed, Visine, Pregaine, Regain, Listerine, Listerkids, Rembrandt, Hexalen, Hexaldent, Penaten, Johnson’s, Johnson’s baby, Clean & Clear, Pizbuin, Carefree, Serena.Το ιδιαίτερα καλαίσθητο περίπτερο της Euromed στην έκθεση
Hellas Pharm 2008

EUROMED
Επιτυχηµένη συµµετοχή στη Hellas Pharm 2008

Με ιδιαίτερη επιτυχία συµµετείχε στη φαρµακευτική έκθεση Hellas Pharm 2008 η εταιρεία Euromed.
Σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και φωτεινό περίπτερο, η εταιρεία παρουσίασε στους επισκέπτες-φαρµακοποιούς όλες τις γνωστές σειρές προϊόντων της, που έχουν ως βάση τους αναγνωρισµένα φυσικά δραστικά συστατικά.
Η Euromed διαθέτει τις σειρές Emblagel, Sportgel, Self Clear, Propoli Mix, Pumilene Vapo, Medactive κ.ά.
Η Mobil M Hellas παρουσίασε στους επισκέπτες φαρµακοποιούς καινοτόµες λύσεις για το χώρο του φαρµακείου στην έκθεση Hellas Pharm 2008

MOBIL M HELLAS
Πρωτοπορία στο σχεδιασµό φαρµακείων

Η γνωστή γαλλική εταιρεία αρχιτεκτονικής φαρµακείων Mobil M Ηellas συµµετείχε φέτος µε µεγάλη επιτυχία στη µεγάλη φαρµακευτική έκθεση Hellas Pharm 2008 µε ένα ιδιαίτερο περίπτερο που αντανακλούσε την καινοτοµία και τις πρωτοποριακές ιδέες της εταιρείας.
Στο περίπτερο της εταιρείας πολλοί επισκέπτες-φαρµακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για ό,τι νέο σχεδιάζει η εταιρεία για την οργάνωση και τον εξοπλισµό του φαρµακείου.
Η Mobil M Hellas προσφέρει ένα χώρο λειτουργικό, άρτια εξοπλισµένο, µε µοντέρνο design, που δίνει ξεχωριστή ταυτότητα σε κάθε φαρµακείο.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απαντήσεις από τον Γεώργιο Τσόλα, Διευθυντή Παιδιατρικής του Metropolitan


Σχετικά άρθρα

Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής
DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της
Novartis: Πρωτοποριακή συμφωνία σε παγκόσμιο επίπεδο με το NHS
Για τη μείωση των κινδύνων της χοληστερόλης