Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Parapharm International: Οι παστίλιες Pulmoll βελτιώθηκαν
Με τις προσθήκες νέων δραστικών συστατικών οι γεύσεις απογειώνονται
Ηνωμένο Βασίλειο: Οι φαρμακοποιοί θα νομιμοποιηθούν να εμβολιάσουν το κοινό για την COVID-19
Μπορεί να εγκριθούν εμβόλια που δεν θα έχουν πάρει πλήρη άδεια
Διαμαρτυρίες στα φαρμακεία για τα αντιγριπικά και τα αντιβιοτικά;
Τι πρέπει να απαντά ο φαρμακοποιός, σύμφωνα με τον Απόστολο Βαλτά

Νέα από τις επιχειρήσεις

23/11/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

H ΒΝeF κέρδισε τις εντυπώσεις µε το ιδιαίτερα καλαίσθητο περίπτερό της στο 7ο Pharma Point τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη

BNeF BENEFIT HELLAS A.E.
Η σειρά Red Water στο 7ο Pharma Point

Μετά τη διεθνή έκθεση Cosmeeting στο Παρίσι, η Red Water έκανε την εµφάνισή της, δίνοντας ένα δυναµικό παρόν, στην έκθεση Pharma Point που πραγµατοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω της αναπτυξιακής στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία ΒΝeF Benefit Hellas Α.Ε. τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να τοποθετήσει τα προϊόντα της Red Water σε πάνω από 5.000 πόλεις στον κόσµο. Η τελευταία συνεργασία έγινε το Σεπτέµβριο µε δίκτυο διανοµής στη µακρινή Νέα Ζηλανδία µε τοποθέτηση σε 300 σηµεία.
TARGET PHARMA
Νέα φαρµακευτικά προϊόντα από την Target Pharma

Η εταιρεία Target Pharma, που δραστηριοποιείται στο χώρο των δερµοκαλλυντικών από το 1997, τα τελευταία δύο χρόνια έχει εισέλθει δυναµικά και στο χώρο του φαρµάκου.

Έχοντας κερδίσει την εµπιστοσύνη του δερµατολόγου, του γυναικολόγου και του παιδίατρου, µε την προσθήκη νέων προϊόντων στην γκάµα της επεκτείνεται και σε άλλους κλάδους της ιατρικής, όπως αλλεργιολογία, γαστρεντερολογία, ωτορινολαρυγγολογία, πνευµονολογία, πλαστική χειρουργική.

Στο πλαίσιο της γενικότερης ανανέωσης, η Target Pharma ανασχεδιάζει και τις συσκευασίες των δερµοκαλλυντικών της.

 Από αριστερά η Αριστέα Σταθακοπούλου, σύµβουλος ανάπτυξης φαρµακείων, η Διώνη Σιγάλα-Αναγνωστοπούλου, φαρµακοποιός-µέλος Active Health, η Βασιλική Αστροπεκάκη, υπεύθυνη Μarketing, η Λίνα Τσιριβάκου, φαρµακοποιός-µέλος Active Health & Θάλεια Τζήλιου, σύµβουλος ανάπτυξης φαρµακείων

 

ACTIVE HEALTH
H Active Health στο 7ο Pharma Point

Η Active Health, το πρώτο πανελλαδικό δίκτυο ανεξάρτητων φαρµακείων, συµµετείχε φέτος στην έκθεση Θεσσαλονίκης Pharma Point, προσκαλώντας τους φαρµακοποιούς στην «Πρεµιέρα του δικού τους φαρµακείου».

Η εταιρεία υποδέχθηκε τους φαρµακοποιούς σ’ ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο περίπτερο, παρουσιάζοντάς τους την καλύτερη δυνατή επαγγελµατική υποστήριξη για το φαρµακείο και το φαρµακοποιό του αύριο.

Η µεγάλη ανταπόκριση των φαρµακοποιών απέδειξε ότι έχουν αναγνωρίσει πλέον την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών που παρέχει η Active Health στα φαρµακεία - µέλη της.
To εντυπωσιακό περίπτερο της Ξυδιάς Α.Ε. στην 7η έκθεση Pharma Point

ΞΥΔΙΑΣ Α.Ε.
Δυναµική παρουσία στο 7ο Pharma Point

Αξιοσηµείωτη ήταν η συµµετοχή της Ξυδιάς Α.Ε. στην 7η έκθεση Pharma Point τον Οκτώβριο στη Helexpo Θεσσαλονίκης. Το περίπτερο της εταιρείας, το σχεδιασµό του οποίου ανέλαβε ο «Φαρµακευτικός Κόσµος», επισκέφθηκε µεγάλος αριθµός φαρµακοποιών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενηµερωθούν για όλη την γκάµα των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Η εταιρεία Ξυδιάς Α.Ε., γνωστή για την 25ετή επιτυχή δραστηριότητά της στον τοµέα διακίνησης φαρµάκων, ως φαρµακαποθήκη, έχει αναπτύξει και ένα αξιόλογο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την επικράτεια, µε κύριο στόχο την προώθηση ειδικών συνεργασιών σε παραφαρµακευτικά προϊόντα.

Σηµαντικές εταιρείες του φαρµακευτικού χώρου, όπως Bayer Hellas, Bausch & Lomb, Ν. Δηµόπουλος Α.Ε., Fresenius Kabi Hellas, εµπιστεύονται την εταιρεία Ξυδιάς Α.Ε. για την προώθηση των προϊόντων τους.
ΑPIVITA
Το φαρµακείο Apivita στο 7ο Pharma Point

Με µεγάλη επιτυχία πήρε µέρος για ακόµη µία χρονιά η Apivita στην έκθεση Pharma Point τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερο της εταιρείας είχε διαµορφωθεί µια ολοκληρωµένη γωνιά φαρµακείου Apivita που περιλάµβανε την πλήρη σειρά των φυτικών προϊόντων Apivita, ένα πάγκο για τη δηµιουργία των προσωπικών καλλυντικών (personal cosmetics) και τις υπηρεσίες του Apivita Spa.

Στην έκθεση η Apivita παρουσίασε ακόµη τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου Queen Bee για τις ώριµες και απαιτητικές επιδερµίδες, µε βασιλικό πολτό και µέλι, όπως επίσης και τη νέα γενιά σαµπουάν Propoline σε νέα συσκευασία και 4 νέα προϊόντα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγµατοποιήθηκε οµιλία από την ¶ννα Πατέρα, διευθύντρια R&D Apivita µε θέµα: «Νέες τάσεις – νέες µορφές φυσικών καλλυντικών για ολιστική περιποίηση».
VENIFER ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Νέα φαρµακευτική εταιρεία

Η Venifer Ελλάς Α.Ε., νέα εταιρεία παραγωγής και εµπορίας φαρµακευτικών προϊόντων, δίνει δυναµικά το παρόν στην ελληνική αγορά µε φάρµακα εµπιστοσύνης για την εξυπηρέτηση του Έλληνα γιατρού.

Η εταιρεία γνωστοποιεί την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά δύο νέων προϊόντων:

Misaf: Ενδείκνυται για την ανακούφιση των φλεγµονωδών σηµείων καθώς και συµπτωµάτων παθήσεων όπως ρευµατοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα και µυοσκελετικές διαταραχές.

Videcalcio: Ενδείκνυται για συνδυασµένη έλλειψη βιταµίνης D και ασβεστίου σε ηλικιωµένα άτοµα.

Τα παραπάνω σκευάσµατα είναι συνταγογραφούµενα, παράγονται στην Ελλάδα και τέθηκαν στην κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2007. Η διανοµή των προϊόντων θα γίνεται από τον Πειραϊκό Φαρµακευτικό Συνεταιρισµό.
LAVIPHARM
Το Femarelle - σύµµαχος των γυναικών µε περιστατικά θροµβώσεων

Κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Γυναικολογίας στο Παρίσι τον Οκτώβριο παρουσιάστηκαν τα θετικά αποτελέσµατα του καινοτόµου προϊόντος Femarelle της Lavipharm σε γυναίκες µε παθολογικό ιστορικό θροµβώσεων.

Έρευνα της Δρ. Lila Nachtigall, πρωτοπόρου ερευνήτριας στον τοµέα της γυναικολογικής υγείας και τέως επικεφαλής του οργανισµού North American Menopause Society (NAMS), αναδεικνύει το Femarelle ως το µοναδικό αποδεδειγµένα φυσικό Εκλεκτικό Τροποποιητή Οιστρογονικών Υποδοχέων (SERM), που χρησιµοποιείται σήµερα για την αντιµετώπιση των αγγειοκινητικών συµπτωµάτων της εµµηνόπαυσης και την προστασία της υγείας των οστών. Με την έρευνα αυτή, αποδεικνύεται ότι το Femarelle είναι το µοναδικό προϊόν που δεν επηρεάζει αρνητικά τις παραµέτρους πρόκλησης θροµβώσεων σε γυναίκες.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωµένος όµιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εµπορίας και διανοµής φαρµάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα µε έντονη διεθνή δραστηριότητα.
Ο πρόεδρος & διευθύνων σύµβουλος της Pharmacon Δηµήτρης Πολίτης, µε την αντιδήµαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αλεξάνδρα Έβερτ-Αλβέρτη και τον καθηγητή Κοινωνικής Ιατρικής Γιάννη Τούντα

PHARMA COMMUNICATION
Παρουσίαση της έρευνας «Υγεία του ελληνικού πληθυσµού»

Στο πλαίσιο του προγράµµατος κοινωνικής ευθύνης της φαρµακαποθήκης Pharmacon παρουσιάστηκε η µελέτη-έκθεση του Κέντρου Μελετών Υπηρεσιών Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών «Η υγεία του ελληνικού πληθυσµού», από τον αναπληρωτή καθηγητή Κοινωνικής Ιατρικής, Γ. Τούντα, επιστηµονικό υπεύθυνο του Κέντρου.

Τα σηµαντικά στοιχεία της µελέτης (2001-2004) έδειξαν ότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδήγησε τους Έλληνες, µέσα σε 11 χρόνια, από τη 2η στην 11η θέση των µακροβιότερων λαών της Ε.Ε., γεγονός που οφείλεται στην απουσία οποιασδήποτε οργανωµένης προσπάθειας πρόληψης στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες καπνίζουν υπερβολικά (40% του πληθυσµού), έχουν αυξηµένο σωµατικό βάρος (57,7% του πληθυσµού), δεν ασκούνται (το 34,5% των ανδρών και το 44,7% των γυναικών) και δεν κάνουν προληπτικές εξετάσεις. Ο Γ. Τούντας τόνισε πως αποτελεί πρώτιστη εθνική προτεραιότητα η ανάπτυξη της πρόληψης στη χώρα µας.

Το προσδόκιµο ζωής αυξήθηκε την περίοδο 1990-2004 µόνο κατά 1,5 χρόνο, ενώ στις περισσότερες δυτικοευρωπαϊκές χώρες διπλασιάστηκε. Η αύξηση δε αυτή οφείλεται κυρίως στη µείωση της βρεφικής θνησιµότητας και όχι στη βελτίωση του προσδόκιµου ζωής των ενηλίκων. Στους ενήλικες η θνησιµότητα από καρδιαγγειακά νοσήµατα µειώνεται µε ρυθµούς βραδύτερους απ’ ό,τι στην Ε.Ε., ενώ η θνησιµότητα από καρκίνους παραµένει σταθερή την τελευταία 20ετία, όταν στην Ε.Ε. µειώνεται συνεχώς.

Η φαρµακαποθήκη Pharmacon, εκπροσωπούµενη από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύµβουλο, Δηµήτρη Πολίτη, φαρµακοποιό και διδάκτορα του Πανεπιστηµίου Πατρών, είναι ενεργό µέλος του Εθνικού Δικτύου για την Προαγωγή Υγείας στους Χώρους Εργασίας και συµβάλλει δυναµικά στις δραστηριότητες του Δικτύου.

Η έκδοση και διανοµή της µελέτης επιτεύχθηκε χάρη στη χορηγική υποστήριξη των εταιρειών Pharmacon και Pharma Communication.
Σηµείο συνάντησης αναδείχτηκε για µια ακόµη φορά για τους φαρµακοποιούς της Βόρειας Ελλάδας το περίπτερο του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στο 7ο Pharma Point

ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσ/νίκης καινοτοµεί στην 7η Pharma Point

Ο Συνεταιρισµός Φαρµακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.) Θεσ/νίκης, ο οποίος φέτος συµπληρώνει 75 χρόνια από την ίδρυσή του, χαρακτηρίστηκε καινοτόµος στην 7η Έκθεση Pharma Point στη Θεσσαλονίκη για το ιδιαίτερα καλαίσθητο stand του, εντός του οποίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά έκθεση φωτογραφίας µε έργα του οµίλου φωτογραφίας που έχει ιδρύσει ο ίδιος ο ΣΥ.ΦΑ.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε µια σειρά δραστηριοτήτων του Συνεταιρισµού µε στόχο να συµβάλει στα πολιτιστικά δρώµενα του τόπου. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η συµβολή του ΣΥ.ΦΑ. ως Μέγα Ευεργέτη µε προσφορά εκθεµάτων αξίας 35.000 € στο Ελληνικό Φαρµακευτικό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη που εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Αξίζει επίσης να σηµειωθεί ότι ο ΣΥ.ΦΑ. θέτει σε εφαρµογή µια νέα υπηρεσία για την προστασία του περιβάλλοντος: την τοποθέτηση ειδικών κάδων περισυλλογής ακατάλληλων φαρµάκων στα φαρµακεία. Ο ΣΥ.ΦΑ. αναλαµβάνει την περισυλλογή και καταστροφή τους µε τη νόµιµη και φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία.
ART IN PHARMACY
Νέες µηχανές διανοµής Consis

Στηριγµένες στη δοκιµασµένη και ελεγµένη τεχνολογία αποθήκευσης καναλιών Consis, οι νέες µηχανές διανοµής Consis B4 και B5 προσφέρουν 50% περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Τα πλεονεκτήµατα του Consis:
• Αποδοτική αποθήκευση
Αυτοµατοποίηση µέχρι 95% όλων των συσκευασιών που διανέµονται καθηµερινά n 8 σηµεία διανοµής που µπορούν να τοποθετηθούν χωριστά για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις του χώρου κάθε φαρµακείου
Μέχρι 7 σηµεία διανοµής που βρίσκονται πάνω από το ύψος του κεφαλιού, µε ειδικό µηχανισµό για να είναι προσιτά και τα µακρινά σηµεία συλλογής n Ελάχιστη διάρκεια διανοµής για κάθε συσκευασία φαρµάκου: 4 δευτερόλεπτα
Ταυτόχρονη διανοµή και επανεφοδιασµός συσκευασιών
Δυνατότητα συνδυασµού των ροµπότ µε τις ενότητες Α και C των συστηµάτων Consis.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επικοινωνήσουν µε τους ειδικούς συνεργάτες της Willach για συµβουλές όσον αφορά τα αυτοµατοποιηµένα συστήµατα και τη διαχείριση φαρµάκων.
SARANTIS
O κλάδος Υγείας και Φροντίδας του οµίλου παρουσιάζει τη νέα LANES

Μετά από 26 χρόνια δυναµικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, ο όµιλος Γρ. Σαράντης παρουσιάζει το νέο πρόσωπο της Lanes, ανανεωµένο, δυναµικό και σύγχρονο, ως αποτέλεσµα µακροχρόνιας ποιοτικής έρευνας (Ποιοτική έρευνα καταναλωτών, Alternative research solutions 2006) στο χώρο του φαρµακείου. Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της Lanes η εταιρεία δηµιούργησε:

Νέα κατηγοριοποίηση των προϊόντων που κινείται σε 3 άξονες: Ενέργεια (ProActif), Υγεία (ProHealth) και Οµορφιά (ProBeauty) που διευκολύνει τον καταναλωτή στη διάκριση των προϊόντων.

Νέα εικαστικά συσκευασίας, µε φιλική εικόνα, που παραπέµπουν στον ολοκληρωµένο και ισορροπηµένο κύκλο της ζωής και της υγείας.

Νέες καινοτοµικές συνθέσεις, νέα αποτελεσµατικά και άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα στην κατηγορία των πολυβιταµινών.
Από αριστερά, ο Απόστολος Βαλτάς - Φαρµακοποιός / Πρόεδρος Φαρµακευτικού Συλλόγου Λέσβου και η Μάγδα Τσολάκη – Αν. Καθηγήτρια Νευρολογίας Α.Π.Θ., Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Συναφών Διαταραχών

EUROLINE CONGRESS
Επιστηµονική εκδήλωση για τη νόσο Alzheimer στη Λέσβο

Σηµαντική επιστηµονική εκδήλωση διοργανώθηκε στη Λέσβο από τον Ιατρικό και το Φαρµακευτικό Σύλλογο, τον Οκτώβριο του 2007, στο Επιµελητήριο Μυτιλήνης. Την οργάνωση και γραµµατεία των εκδηλώσεων ανέλαβε η εξειδικευµένη εταιρεία Euroline Congress, µε την υποστήριξη της εταιρείας Novartis.

Θέµα της εκδήλωσης ήταν: «Νόσος Alzheimer: Η πρόκληση του 21ου αιώνα», µε οµιλήτρια τη Μάγδα Τσολάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Νευρολογίας Α.Π.Θ., πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών.

Στη συνέχεια πραγµατοποιήθηκε επιστηµονική ενηµέρωση µε θέµα «Νόσος Alzheimer & άλλες Άνοιες: Νεότερες Εξελίξεις». Οµιλητές της εκδήλωσης ήταν οι Βασίλης Βαγενάς, Νευρολόγος, υπεύθυνος Ιατρείου Μνήµης και Άνοιας Α΄ Νοσοκοµείου ΙΚΑ Αθηνών και η Μάγδα Τσολάκη.

Τους οµιλητές καλωσόρισαν ο Παναγιώτης Βαµβουρέλλης, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, και ο Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Φαρµακευτικού Συλλόγου Λέσβου.
BAUSCH & LOMB
Αποτελέσµατα του διαγωνισµού ReNu® MultiPlus®

Η κλήρωση για τους νικητές του διαγωνισµού ReNu® MultiPlus® της Bausch & Lomb έγινε στις 10 Οκτωβρίου στις 12.30µµ στα γραφεία της εταιρείας, µε την παρουσία συµβολαιογράφου, και ανέδειξε τους 145 τυχερούς που κερδίζουν: 3 αυτοκίνητα Smart, 6 laptop Sony, 12 ψηφιακές µηχανές Sony, 24 ποδήλατα mountain bike και 100 set σακίδια και πετσέτες θαλάσσης.

Οι δύο από τους νικητές που πήραν το τυχερό κουπόνι από φαρµακείο είναι οι εξής:

• ο Παναγιώτης Τόµπρος που κέρδισε ένα Smart από το φαρµακείο του Μαλτέζου Άγγελου και

• η Άννα Μεσωλορά που κέρδισε ένα ποδήλατο από το φαρµακείο της Στιλάτου Ελένης.

Τα ονόµατα των νικητών ανακοινώθηκαν στην Ελευθεροτυπία στις 17 Οκτωβρίου.

Τα δώρα τους θα σταλούν µε courier, µετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση µαζί τους.
ΟΜΕGA PHARMA HELLAS
O Φ.Σ. Θεσσαλονίκης στην πανελλήνια ενημερωτική καμπάνια: "Κρυολόγημα: πρόληψη και αντιμετώπιση"

Με χορηγούς το Red Kooga και το Physiomer της Omega Pharma Hellas πραγµατοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη ηµερίδα για το κρυολόγηµα, στο πλαίσιο της συµµετοχής του Φαρµακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην ενηµερωτική καµπάνια του Πανελλήνιου Φαρµακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.).

Ο γενικός γραµµατέας του Π.Φ.Σ. Δηµήτρης Καραγεωργίου και ο πρόεδρος του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης Κυριάκος Θεοδοσιάδης έκαναν λόγο για τον καθοριστικό ρόλο των φαρµακοποιών στον τοµέα της πρόληψης του κρυολογήµατος.

Στην πρόληψη του κρυολογήµατος και την άµεση σχέση της ποιότητας ζωής µε τη δηµόσια υγεία αναφέρθηκε ο Γιάννης Τούντας, αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής, Ιατρικής Σχολής Πανεπιστηµίου Αθηνών, και διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής. Ο διευθύνων σύµβουλος της Omega Pharma Hellas, Χάρης Μπαλάνος, τόνισε το ρόλο της ευαισθητοποίησης του κοινού στην πρόληψη της υγείας µέσω ενεργειών που έχει εντάξει η εταιρεία στις δραστηριότητές της.
FARMASYN S.A.
Nέα συνεργασία της εταιρείας Farmasyn με τη Merz Pharma

Στο πλαίσιο της δυναµικής της ανάπτυξης, η Farmasyn S.A. προχώρησε το Μάιο του 2007 σε συµφωνία µε τη γερµανική φαρµακευτική εταιρεία Merz Pharma για την προώθηση και τη διανοµή των προϊόντων Imex, Mederma, Merz Spezial Dragees στην ελληνική φαρµακευτική αγορά.

Tο Imex είναι µια αλοιφή εξωτερικής χρήσης για την αντιµετώπιση της κοινής ακµής.

Το Mederma είναι ένα καταπραϋντικό gel τοπικής χρήσης για τη βελτίωση της όψης των ούλων.

Τα Merz Spezial Dragees είναι συµπλήρωµα διατροφής σε µορφή δισκίων µε τα απαραίτητα συστατικά για την υγεία του δέρµατος των µαλλιών και των νυχιών.

Η Merz Pharma είναι µια ανεξάρτητη εταιρεία, η οποία µε τη δική της έρευνα και ανάπτυξη εστιάζει σε φάρµακα για τη θεραπεία ασθενειών στο πεδίο της νευρολογίας και της ψυχιατρικής, καθώς και της κλινικής και αισθητικής δερµατολογίας.
FITO+
Κρυσταλλοθεραπεία Fito+


Η κρυσταλλοθεραπεία είναι µια εναλλακτική θεραπεία, καταξιωµένη από την παγκόσµια επιστηµονική κοινότητα.

Η εταιρεία φυσικών προϊόντων Fito+ διαθέτει αποκλειστικά στα ελληνικά φαρµακεία µια σειρά ιονισµένης κρυσταλλοθεραπείας. Ο ιονιστής κρυστάλλων ρωσικής τεχνολογίας της Fito+ ενισχύει τη δράση των κρυστάλλων επιτυγχάνοντας έτσι καλύτερο αποτέλεσµα.

Χειροποίητα κοσµήµατα από ηµιπολύτιµους λίθους και χρηστικά αντικείµενα, όπως µπρελόκ και στεφάνια χώρου, απαρτίζουν τη σειρά.
ΠΑΣΚΑΛ A.E.
Φαρμακευτικά προϊόντα από ελληνικά φαρμακευτικά φυτά


Η Πασκάλ είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία, που παράγει και διαθέτει φαρµακευτικά προϊόντα µε ενεργά συστατικά - εκχυλίσµατα ελληνικών φαρµακευτικών φυτών, µε ιδιόκτητη καθετοποιηµένη µονάδα εκχύλισης φαρµακευτικών φυτών και παραγωγής τελικών προϊόντων στα Ιωάννινα.

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι 100% φυτικά, τιτλοδοτηµένα, χωρίς συντηρητικά, ενώ εφαρµόζονται ποιοτικοί έλεγχοι σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους.

Κυκλοφορεί ήδη η πρώτη σειρά καινοτόµων προϊόντων που στοχεύει στην ασφαλή και αποτελεσµατική συµπτωµατική αντιµετώπιση ήπιων παθήσεων και στην πρόληψη καρδιοαγγειακών προβληµάτων.

Οι αξίες της εταιρείας, που αποτελούν τη βάση του οράµατός της, είναι η επιστηµονικότητα και η φυσικότητα: επιστηµονική προσέγγιση στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή των προϊόντων και χρήση µόνο φυτικών συστατικών. Η ΠΑΣΚΑΛ επενδύει στην έρευνα και συνεργάζεται µε Ερευνητικά Κέντρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με τις προσθήκες νέων δραστικών συστατικών οι γεύσεις απογειώνονται
Μπορεί να εγκριθούν εμβόλια που δεν θα έχουν πάρει πλήρη άδεια


Σχετικά άρθρα

ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.: Νέες εγκαταστάσεις για τη ΣΥΝ.ΦΑ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε.
Ξεχωρίζουν για το μεγάλο εξωτερικό περίβολο και την εργονομία των χώρων τους
Eli Lilly: «Παγώνουν» οι προχωρημένες μελέτες σε θεραπεία αντισωμάτων για τον κορονοϊό
Διαφορετική κλινική εικόνα εμφάνισε η ομάδα που λάμβανε το φάρμακο
Moderna: Ανοίγει ο δρόμος για την κυκλοφορία του αντι-Covid εμβολίου της στην Ευρώπη
"Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο", δηλώνει ο CEO της εταιρείας