Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ΕΟΦ: Αίρει την απαγόρευση παράλληλων εξαγωγών εντός της Ε.Ε.
Υπάρχουν πάντως κυρώσεις για όσες εταιρείες δεν καλύπτουν την ελληνική αγορά με φάρμακα
ΦΣΘ: Μείωση κινδύνου νοσηλείας ή θανάτου έως και 88% παρέχουν τα νέα αντι-ιικά φάρμακα κατά της COVID-19
Ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Συλλόγου
Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία

Νέα από τις επιχειρήσεις

24/7/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

BNeF BENEFIT HELLAS Α.Ε.

Η Red Water τώρα και στην Ιταλία

Η επιτυχηµένη πορεία της BNeF Benefit Hellas Α.Ε. συνεχίζεται µε ταχείς ρυθµούς και εκτός των ελληνικών συνόρων. Η BNeF Benefit Hellas Α.Ε. προτείνει τη νέα φυσική σειρά δερµοκαλλυντικών Red Water σε ακόµη περισσότερες χώρες, εξαπλώνοντας έτσι την ελληνική παράδοση οµορφιάς.

Μετά την τεράστιας σηµασίας συµφωνία συνεργασίας για τη διανοµή, από τις 28/09/2006, της φυσικής γραµµής Red Water από τη µεγαλύτερη αλυσίδα φαρµακείων στις Η.Π.Α., των 6.000 καταστηµάτων, τη Walgreens, η BNeF ξεκίνησε νέα συνεργασία και στην Ιταλία.|

Η διανοµή της Red Water γίνεται ήδη µέσω της νέας αλυσίδας οµορφιάς Beauty Stores ttes’ αποσπώντας µάλιστα τις καλύτερες κριτικές των ειδικών. Με τον τρόπο αυτό, η Red Water, µε βάση το ιαµατικό νερό, το οργανικό λάδι ελιάς και βότανα της ελληνικής γης, κερδίζει την αναγνώριση και εµπιστοσύνη και των Ιταλών καταναλωτών και εδραιώνεται στις σηµαντικότερες αγορές του πλανήτη.


V-KOOL HELLAS

Η ανταπόκριση στο σύνθηµα «Καταργήστε Τέντες και Στόρια» αυξάνεται

Η ανταπόκριση των φαρµακοποιών στο σύνθηµα «Καταργήστε Τέντες και Στόρια» της V-Kool Hellas ΕΠΕ εξακολουθεί να αυξάνεται. Ήδη έχουν δείξει την εµπιστοσύνη τους στα φιλµ V-Kool πάνω από 35 φαρµακοποιοί, κυρίως στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το σύστηµα ηλιοπροστασίας καλύπτει τις πραγµατικές ανάγκες των φαρµακείων, προστατεύοντας αποτελεσµατικά τα εκθέµατα των βιτρινών, µειώνοντας κατά 3-40C τη θερµοκρασία στο χώρο του φαρµακείου και περιορίζοντας την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύµατος του κλιµατισµού και τεχνητού φωτισµού.

Η V-Kool Hellas ΕΠΕ ήδη συνεργάζεται µε γνωστές αλυσίδες φαρµακείων (Active Health, Pharma Plus) και συνεταιρισµούς φαρµακοποιών που συστήνουν το σύστηµα ηλιοπροστασίας V-Kool στα µέλη τους.


ΕCOFARM Α.Ε.

Περιβάλλον υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας στο φαρµακείο χάρη στο νέο αναπτυξιακό νόµο

Η Ecofarm Α.Ε. ενηµερώνει τους φαρµακοποιούς για την ύπαρξη ενός ενδιαφέροντος αναπτυξιακού νόµου που αφορά τις επιχειρήσεις του κλάδου µας:

Εφόσον το φαρµακείο σας καλύπτει τις προϋποθέσεις για ένταξη στο νέο αναπτυξιακό νόµο, ο συνολικός προϋπολογισµός µπορεί να κυµανθεί µεταξύ 30.000 - 150.000 € µε επιδοτούµενο ποσοστό 50-60%.

Η Ecofarm Α.Ε. σας προτείνει τα προϊόντα που εµπίπτουν στο νέο αναπτυξιακό νόµο: • Επαγγελµατικά ψυγεία PIARDI (µε συρταριέρες και δύο θερµοκρασίες)
• Επαγγελµατική ηλεκτρονική ζυγαριά µε υψοµετρητή PESOFARMA 4 & 6
• Επαγγελµατικό ηλεκτρονικό πιεσόµετρο PRESSY 5-7-9 n Εξοπλισµός εργαστηρίου µε προηγµένης τεχνολογίας συσκευές και ειδικά έπιπλα εργαστηρίου.

Η εταιρεία µέσω των συνεργατών της µπορεί να αναλάβει όλη τη διαδικασία από την υποβολή της αίτησης µέχρι την προµήθεια και πλήρη υλοποίηση της προσφερόµενης επιδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε µε την εταιρεία.


mastihashoptherapy

Παγκόσµια πρώτη ανακοίνωση για τη θεραπευτική δράση της Μαστίχας Χίου στη δυσπεψία και στη νόσο του Crohn

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και ο Οργανισµός Προώθησης Εξαγωγών διοργάνωσαν, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus, εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά παγκοσµίως τα αποτελέσµατα πρόσφατων κλινικών µελετών για τη µαστίχα της Χίου.

Πιο συγκεκριµένα, ανακοινώθηκε η θεραπευτική δράση της µαστίχας Χίου σε ασθενείς που πάσχουν από τη χρόνια νόσο του Crohn (ιδιοπαθής φλεγµονώδης νόσος του εντέρου), προϊόν κλινικής µελέτης που διεξήχθη στο Γαστρεντερολογικό τµήµα του νοσοκοµείου της Νίκαιας υπό το διευθυντή του τµήµατος Δρ. Ι. Τριανταφυλλίδη µε την εργαστηριακή υποστήριξη του εργαστηρίου Χηµείας, Βιοχηµείας και Φυσικοχηµείας Τροφίµων του Τµήµατος Επιστήµης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστηµίου υπό τον καθηγητή Ν. Ανδρικόπουλο. Η µελέτη έχει δηµοσιευθεί στο ιατρικό περιοδικό World of Gastroenterology.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσµατα κλινικής µελέτης που διεξήχθη υπό τον Δρ. Γαστρεντερολόγο, Κ. Ντάµπο, στο Γενικό Νοσοκοµείο Χίου µε θεαµατικά αποτελέσµατα ως προς την ευεργετική δράση της µαστίχας Χίου σε ασθενείς µε δυσπεψία και προβλήµατα του ανώτερου πεπτικού συστήµατος. Η µελέτη έχει δηµοσιευθεί στο διεθνούς φήµης ιατρικό περιοδικό The Lancet.


FARMECO

Διαφηµιστική καµπάνια για το Perfect Legs της Coverderm

Οι µήνες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος 2007 είναι γεµάτοι από έντονη διαφηµιστική προβολή του make-up σώµατος Perfect Legs της Coverderm.

Ευρυαγγείες, φλεβίτιδες, ουλές, ραβδώσεις, κιρσοί, τατουάζ ή άλλα σηµάδια είναι µερικές από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολλές γυναίκες. Τo Perfect Legs δίνει τη λύση της κάλυψης των προβληµάτων αυτών για ένα καλοκαίρι µε ωραία αίσθηση άνεσης.

Για το λόγο αυτό, η διαφήµιση είναι έντονη στα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης. Πιο συγκεκριµένα, από τις 4 έως τις 29 Ιουνίου 2007 η εταιρεία Farmeco «είναι στον αέρα» σε 4 µεγάλα τηλεοπτικά κανάλια µε διαφηµιστικό spot για το Perfect Legs. Επίσης και τους 3 καλοκαιρινούς µήνες στα περιοδικά θα υπάρχει η καταχώρηση Perfect Legs καθώς και ενηµερωτικά δελτία τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το προϊόν µπορείτε να απευθύνεστε στο τµήµα πωλήσεων της εταιρείας.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υπάρχουν πάντως κυρώσεις για όσες εταιρείες δεν καλύπτουν την ελληνική αγορά με φάρμακα
Ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης του Συλλόγου


Σχετικά άρθρα

Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία
«Start Your Journey» από την DEMO ABEE
Για 4η χρονιά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής άσκησης
Έρευνα για την επίδραση των διαφημίσεων φαρμακευτικών προϊόντων στο κοινό
Μπορούν να βοηθήσουν τους ασθενείς να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους;
Fourlis: Μπαίνει δυναμικά στη διακίνηση και των συμπληρωμάτων διατροφής
Υπέγραψε συμφωνία με το παγκόσμιο brand Holland & Barrett