Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

PFIZER: Ανακαλεί όλες τις παρτίδες αντικαπνιστικού φαρμάκου
Στην Ελλάδα έχουν ανακληθεί παρτίδες από τον Ιούνιο
Τα rapid tests στα φαρμακεία: Το νέο webinar από το ΠΕΙΦΑΣΥΝ Academy και το Κέντρο ΑΡΕΤΑΙΟΣ
Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο πανελλαδικό διαδικτυακό σεμινάριο
ΠΦΣ: Έτοιμη η εφαρμογή «Ηλεκτρονικού Βιβλίου Ναρκωτικών»
Περιορίζεται επιτέλους η γραφειοκρατία

Νέα από τις επιχειρήσεις

24/7/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

BNeF BENEFIT HELLAS Α.Ε.

Η Red Water τώρα και στην Ιταλία

Η επιτυχηµένη πορεία της BNeF Benefit Hellas Α.Ε. συνεχίζεται µε ταχείς ρυθµούς και εκτός των ελληνικών συνόρων. Η BNeF Benefit Hellas Α.Ε. προτείνει τη νέα φυσική σειρά δερµοκαλλυντικών Red Water σε ακόµη περισσότερες χώρες, εξαπλώνοντας έτσι την ελληνική παράδοση οµορφιάς.

Μετά την τεράστιας σηµασίας συµφωνία συνεργασίας για τη διανοµή, από τις 28/09/2006, της φυσικής γραµµής Red Water από τη µεγαλύτερη αλυσίδα φαρµακείων στις Η.Π.Α., των 6.000 καταστηµάτων, τη Walgreens, η BNeF ξεκίνησε νέα συνεργασία και στην Ιταλία.|

Η διανοµή της Red Water γίνεται ήδη µέσω της νέας αλυσίδας οµορφιάς Beauty Stores ttes’ αποσπώντας µάλιστα τις καλύτερες κριτικές των ειδικών. Με τον τρόπο αυτό, η Red Water, µε βάση το ιαµατικό νερό, το οργανικό λάδι ελιάς και βότανα της ελληνικής γης, κερδίζει την αναγνώριση και εµπιστοσύνη και των Ιταλών καταναλωτών και εδραιώνεται στις σηµαντικότερες αγορές του πλανήτη.


V-KOOL HELLAS

Η ανταπόκριση στο σύνθηµα «Καταργήστε Τέντες και Στόρια» αυξάνεται

Η ανταπόκριση των φαρµακοποιών στο σύνθηµα «Καταργήστε Τέντες και Στόρια» της V-Kool Hellas ΕΠΕ εξακολουθεί να αυξάνεται. Ήδη έχουν δείξει την εµπιστοσύνη τους στα φιλµ V-Kool πάνω από 35 φαρµακοποιοί, κυρίως στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το σύστηµα ηλιοπροστασίας καλύπτει τις πραγµατικές ανάγκες των φαρµακείων, προστατεύοντας αποτελεσµατικά τα εκθέµατα των βιτρινών, µειώνοντας κατά 3-40C τη θερµοκρασία στο χώρο του φαρµακείου και περιορίζοντας την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύµατος του κλιµατισµού και τεχνητού φωτισµού.

Η V-Kool Hellas ΕΠΕ ήδη συνεργάζεται µε γνωστές αλυσίδες φαρµακείων (Active Health, Pharma Plus) και συνεταιρισµούς φαρµακοποιών που συστήνουν το σύστηµα ηλιοπροστασίας V-Kool στα µέλη τους.


ΕCOFARM Α.Ε.

Περιβάλλον υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας στο φαρµακείο χάρη στο νέο αναπτυξιακό νόµο

Η Ecofarm Α.Ε. ενηµερώνει τους φαρµακοποιούς για την ύπαρξη ενός ενδιαφέροντος αναπτυξιακού νόµου που αφορά τις επιχειρήσεις του κλάδου µας:

Εφόσον το φαρµακείο σας καλύπτει τις προϋποθέσεις για ένταξη στο νέο αναπτυξιακό νόµο, ο συνολικός προϋπολογισµός µπορεί να κυµανθεί µεταξύ 30.000 - 150.000 € µε επιδοτούµενο ποσοστό 50-60%.

Η Ecofarm Α.Ε. σας προτείνει τα προϊόντα που εµπίπτουν στο νέο αναπτυξιακό νόµο: • Επαγγελµατικά ψυγεία PIARDI (µε συρταριέρες και δύο θερµοκρασίες)
• Επαγγελµατική ηλεκτρονική ζυγαριά µε υψοµετρητή PESOFARMA 4 & 6
• Επαγγελµατικό ηλεκτρονικό πιεσόµετρο PRESSY 5-7-9 n Εξοπλισµός εργαστηρίου µε προηγµένης τεχνολογίας συσκευές και ειδικά έπιπλα εργαστηρίου.

Η εταιρεία µέσω των συνεργατών της µπορεί να αναλάβει όλη τη διαδικασία από την υποβολή της αίτησης µέχρι την προµήθεια και πλήρη υλοποίηση της προσφερόµενης επιδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε µε την εταιρεία.


mastihashoptherapy

Παγκόσµια πρώτη ανακοίνωση για τη θεραπευτική δράση της Μαστίχας Χίου στη δυσπεψία και στη νόσο του Crohn

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου και ο Οργανισµός Προώθησης Εξαγωγών διοργάνωσαν, την Τρίτη 12 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus, εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά παγκοσµίως τα αποτελέσµατα πρόσφατων κλινικών µελετών για τη µαστίχα της Χίου.

Πιο συγκεκριµένα, ανακοινώθηκε η θεραπευτική δράση της µαστίχας Χίου σε ασθενείς που πάσχουν από τη χρόνια νόσο του Crohn (ιδιοπαθής φλεγµονώδης νόσος του εντέρου), προϊόν κλινικής µελέτης που διεξήχθη στο Γαστρεντερολογικό τµήµα του νοσοκοµείου της Νίκαιας υπό το διευθυντή του τµήµατος Δρ. Ι. Τριανταφυλλίδη µε την εργαστηριακή υποστήριξη του εργαστηρίου Χηµείας, Βιοχηµείας και Φυσικοχηµείας Τροφίµων του Τµήµατος Επιστήµης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστηµίου υπό τον καθηγητή Ν. Ανδρικόπουλο. Η µελέτη έχει δηµοσιευθεί στο ιατρικό περιοδικό World of Gastroenterology.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσµατα κλινικής µελέτης που διεξήχθη υπό τον Δρ. Γαστρεντερολόγο, Κ. Ντάµπο, στο Γενικό Νοσοκοµείο Χίου µε θεαµατικά αποτελέσµατα ως προς την ευεργετική δράση της µαστίχας Χίου σε ασθενείς µε δυσπεψία και προβλήµατα του ανώτερου πεπτικού συστήµατος. Η µελέτη έχει δηµοσιευθεί στο διεθνούς φήµης ιατρικό περιοδικό The Lancet.


FARMECO

Διαφηµιστική καµπάνια για το Perfect Legs της Coverderm

Οι µήνες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος 2007 είναι γεµάτοι από έντονη διαφηµιστική προβολή του make-up σώµατος Perfect Legs της Coverderm.

Ευρυαγγείες, φλεβίτιδες, ουλές, ραβδώσεις, κιρσοί, τατουάζ ή άλλα σηµάδια είναι µερικές από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολλές γυναίκες. Τo Perfect Legs δίνει τη λύση της κάλυψης των προβληµάτων αυτών για ένα καλοκαίρι µε ωραία αίσθηση άνεσης.

Για το λόγο αυτό, η διαφήµιση είναι έντονη στα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης. Πιο συγκεκριµένα, από τις 4 έως τις 29 Ιουνίου 2007 η εταιρεία Farmeco «είναι στον αέρα» σε 4 µεγάλα τηλεοπτικά κανάλια µε διαφηµιστικό spot για το Perfect Legs. Επίσης και τους 3 καλοκαιρινούς µήνες στα περιοδικά θα υπάρχει η καταχώρηση Perfect Legs καθώς και ενηµερωτικά δελτία τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το προϊόν µπορείτε να απευθύνεστε στο τµήµα πωλήσεων της εταιρείας.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα έχουν ανακληθεί παρτίδες από τον Ιούνιο
Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα επιτυχημένο πανελλαδικό διαδικτυακό σεμινάριο


Σχετικά άρθρα

ΒΙΑΝ και SUPERFOODS NATURE'S BEST ενώνουν τις δυνάμεις τους
Ισχυρή παρουσία στο ελληνικό φαρμακείο
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα της Φυσικοθεραπείας
To πανεπιστήμιο κατατάσσεται στα 601-800 καλύτερα παγκοσμίως, σύμφωνα με το Times Higher Education World University Rankings 2022
Ο φαρμακευτικός όμιλος Meditrina εισάγεται στο Χρηματιστήριο Κύπρου
Βασικοί μέτοχοι είναι οι διδάκτορες Φαρμακευτικής Αλέξανδρος Αλεξίδης και Δημήτριος Σπυριούνης
Pfizer & BMS: Διατηρούν την πατέντα του apixaban έως το 2028
Και εξασφαλίζουν έσοδα δισεκατομμυρίων