Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Τι κερδίζει το χονδρεμπόριο από τα φάρμακα
Πώς διανέμονται οι τζίροι σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φαρμακαποθηκαρίων
Φαρμακαποθηκάριοι: Οι 9 φαρμακευτικές εταιρείες που υπο-εφοδιάζουν την αγορά
Να θεσπιστεί υποχρεωτική, e-συνταγογράφηση στη θετική λίστα

Νέα από τις επιχειρήσεις

28/3/2007
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

O Bασίλης Εφετζής,
πρόεδρος και διευθύνων
σύμβουλος της BNeF BENEFIT HELLAS A.E. με την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στην
επιχειρηματική αποστολή
93 ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

BNeF BENEFIT HELLAS Α.Ε.

Συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Η.Α.Ε.)

Από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2007 πραγματοποιήθηκε επιχειρηματική αποστολή 93 ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων στο Αμπού Ντάμπι και το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Η.Α.Ε.), με επικεφαλής την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Η BNeF BENEFIT HELLAS Α.Ε., πρωτοπόρος στο χώρο των φυσικών καλλυντικών και παραφαρμακευτικών, εκπροσωπήθηκε με επιτυχία για μία ακόμη φορά από τον διευθύνοντα σύμβουλό της Βασίλη Εφετζή.

Η BNeF, που έχει διακριθεί με την ανάπτυξη της φυσικής γραμμής καλλυντικών Red Water και τη διανομή της από τη μεγαλύτερη αλυσίδα φαρμακείων στις Η.Π.Α., των 6.000 καταστημάτων, τη Walgreens, κλείνει νέες συμφωνίες με επιχειρηματίες των Εμιράτων και ανοίγει το δρόμο για τις αγορές και των Αραβικών χωρών.

H BNeF, τέλος, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της και «εντός των συνόρων», έχοντας, φυσικά, ως πρώτη προτεραιότητά της τους Έλληνες φαρμακοποιούς, υποδέχθηκε για μία ακόμη φορά τους συνεργάτες της φαρμακοποιούς από την Αθήνα και όλη την περιφέρεια το Φεβρουάριο στην έκθεση Hellas Pharm.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Ecofarm A.E. Μaurizio Ossino (τρίτος από δεξιά) στην παρουσίαση του νέου τμήματος της εταιρείας που αφορά τον πλήρη εργαστηριακό εξοπλισμό ενός φαρμακείου στη Hellas Pharm 2007

ECOFARM A.E.

Δέκα χρόνια ποιότητας και πρωτοπορίας στο χώρο της υγείας

Κλείνοντας 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας και ποιότητας στο χώρο της υγείας, η Ecofarm Α.Ε. συμμετείχε και φέτος με αξιοσημείωτη επιτυχία στη Hellas Pharm που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2007.

Σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο η εταιρεία παρουσίασε το νέο της τμήμα, που δημιουργήθηκε λίγο πριν από το τέλος του 2006, το οποίο αναπτύσσει και προωθεί προϊόντα τα οποία αφορούν τον πλήρη εργαστηριακό εξοπλισμό ενός σύγχρονου φαρμακείου σχετικά τόσο με την επίπλωσή του όσο και με την παρασκευή ιδιοσκευασμάτων.

Οι επισκέπτες φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο για το νέο τμήμα όσο και για όλη την καθιερωμένη γκάμα προϊόντων της Ecofarm A.E., που την καθιστούν πλέον μια από τις πρωτοπόρους εταιρείες σε πωλήσεις στον τομέα της.

Η πρόταση της Ecofarm Α.Ε. στο σύγχρονο φαρμακείο είναι: «Εν αρχή ην το εργαστήριο».

Είναι μια πρόταση που διαφοροποιεί το ρόλο του φαρμακοποιού από συμβούλου υποστήριξης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, σε επιστήμονα παρασκευής φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων έτσι ώστε να εκπληρώνει μέσα από αυτή τη διαφοροποίηση και τους δύο ρόλους που απαιτεί η σύγχρονη εποχή.


Ο Σοφοκλής Αντωνίου, εμπορικός διευθυντής της Euromed (έκτος από αριστερά) με τα στελέχη της εταιρείας στο εντυπωσιακό περίπτερό της στην έκθεση Hellas Pharm 2007

EUROMED

Επιτυχημένη συμμετοχή στη Hellas Pharm 2007

Με ιδιαίτερη επιτυχία συμμετείχε και φέτος στη φαρμακευτική έκθεση Hellas Pharm 2007 η εταιρεία Euromed.

Σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο και φωτεινό περίπτερο, με σύνθημά της «Με επίκεντρο τον άνθρωπο», η εταιρεία παρουσίασε όλες τις γνωστές σειρές προϊόντων της με μεγάλη ανταπόκριση από τους επισκέπτες-φαρμακοποιούς.

H Euromed διαθέτει τις σειρές Emblagel, Sportgel, Self Clear, Propoli Mix, Pumilene Vapo, Medactive, διακεκριμένες για τη δράση τους, χάρη στα αναγνωρισμένα φυσικά δραστικά συστατικά τους.


Π.Ν. ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΑΕΒΕ

Το VITAL Silver και με γραφή Braille

Το VITAL Silver αναγράφει πλέον στη συσκευασία του την ονομασία του προϊόντος σε γραφή Braille. Το προϊόν κυκλοφορεί στη συσκευασία των 30 μαλακών καψουλών, η οποία περιέχει και φύλλο οδηγιών σε 2 γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά).

Το VITAL Silver καλύπτει τις ανάγκες των ατόμων μέσης και τρίτης ηλικίας λόγω της εξειδικευμένης σύνθεσής του η οποία περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία, εκχύλισμα Panax Ginseng, λεκιθίνη, λουτεΐνη, καρνιτίνη και συνένζυμο Q10.

Είναι απαραίτητο στα άτομα μέσης και τρίτης ηλικίας που δεν τρέφονται σωστά και ισορροπημένα, έχουν ανάγκη σωματικής και νοητικής τόνωσης, καθώς και σε άτομα που ακολουθούν (υποθερμιδικές) δίαιτες για απώλεια βάρους.

Το προϊόν διατίθεται μόνο από τα φαρμακεία με άδεια κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.

Για περισσότερες πληροφορίες πληκτρολογήστε: www.vital.gr


BENOSTAN

Ανανεωμένη παρουσία στην έκθεση Hellas Pharm 2007

Η εταιρεία Benostan συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Hellas Pharm που έγινε στις 10 και 11 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Athens.

Οι συνεργάτες-φαρμακοποιοί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανανέωση των συσκευασιών και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων της εταιρείας.

Η εταιρεία Benostan συνεχίζει την 25ετή έρευνα σχετικά με τις φαρμακευτικές ιδιότητες της ελιάς και άλλων φυτών της ελληνικής φύσης, με σκοπό την ανάπτυξη των προϊόντων, με σεβασμό στον καταναλωτή και στο συνεργάτη-φαρμακοποιό.


V-KOOL

Συστήματα ηλιοπροστασίας καταργούν τέντες και στόρια στο φαρμακείο

Η V-Kool® Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2003. Ως Master Franchisee της V-Kool® International, προωθεί στην αγορά τα αμερικανικά πρωτοποριακά συστήματα ηλιοπροστασίας IQue by V-Kool®.

Τα συστήματα ηλιοπροστασίας IQue by V-Kool®, με δείκτη προστασίας UV (SPF 200+), δεν προστατεύουν μόνο τα εκθέματα από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό και τους πελάτες του φαρμακείου. Επιπλέον, μειώνονται οι πιθανότητες τραυματισμού από θραύση γυαλιού.

Η V-KOOL® Hellas έχει ξεκινήσει τις πρώτες εγκαταστάσεις στα φαρμακεία από το Μάιο του 2006. Τα φαρμακεία που επέλεξαν να εγκαταστήσουν τα συστήματα ηλιοπροστασίας IQue by V-Kool® έχουν φτάσει ήδη τα 23 στην Αττική (Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Χολαργός, Κερατσίνι, Πειραιάς, Καλύβια κ.ά.).

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης των συστημάτων ηλιοπροστασίας IQue by V-Kool® σε κάθε φαρμακείο, καθώς έχει αναλάβει φαρμακεία με βιτρίνες από 4 έως και 81 τετραγωνικά μέτρα.

Όλα τα προϊόντα IQue by V-Kool® καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 10 ετών.


k&s ergo design

Πρωτοποριακή αισθητική και ανταγωνιστικό κόστος στην κατασκευή και ανακαίνιση φαρμακείων

Δυναμική είναι η παρουσία της k&s ergo design στην κατασκευή και ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων.

Η k&s ergo design συνδυάζει αποτελεσματικά εργονομία, αισθητική και τεχνογνωσία κερδίζοντας έτσι το στοίχημα να γίνει αναγνωρίσιμη στην ελληνική αγορά. Κύριο μέλημά της είναι η διασφάλιση ποιότητας των κατασκευών, οι οποίες πληρούν απόλυτα τις προδιαγραφές και απαιτήσεις των προϊόντων ενός φαρμακείου.

Βασικός της στόχος είναι να εδραιώσει την παρουσία της στην «αγορά» του φαρμακείου, τονίζοντας στο σύγχρονο φαρμακοποιό τα στοιχεία και τις τάσεις του μέλλοντος, που τη διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές της.

Αυτά τα κριτήρια ήταν καθοριστικά στο να δημιουργηθεί σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με εταιρείες του χώρου, όπως Vichy, La Roche Posay, Dr Scholl, Hansaplast, Pharmacon, Darphin.


Το ανανεωμένο περίπτερο της Μacrovita στην έκθεση Ηellas Pharm 2007

MACROVITA
Αξιοσημείωτη παρουσία στην έκθεση Hellas Pharm 2007

Με ένα ανανεωμένο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργία περίπτερο συμμετείχε η Macrovita στην έκθεση Hellas Pharm. Στη μίνιμαλ σχεδίαση του περιπτέρου κυριαρχούσαν τα γήινα χρώματα και τα προϊόντα προβάλλονταν σε ειδικά διαμορφωμένες προθήκες.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις καινούριες σειρές καλλυντικών που αναπτύχθηκαν το 2006:

· Σειρά Retinol A+ω Innovative Complex όπου η Ρετινόλη (αναμφισβήτητη νικήτρια στη μάχη με το χρόνο) συνδυάζεται με ω3+ω6 απαραίτητα λιπαρά οξέα, πεπτίδιο P3, βιταμίνη Ε, ενυδατικά σάκχαρα και αντηλιακά φίλτρα.

· Ανανεωμένη σειρά σαμπουάν με βιολογικά φυτικά εκχυλίσματα στην οποία δε χρησιμοποιούνται πλέον χημικά επιφανειοδραστικά (SLES & SLS) αλλά έχουν αντικατασταθεί από φυσικά, που προέρχονται από λάδι ελιάς και αραβόσιτο.


Η Medonshelf έδωσε το παρόν στην έκθεση Hellas Pharm 2007 με ένα υψηλής αισθητικής περίπτερο

MEDONSHELF

Εντυπωσιακή παρουσία της Medonshelf στη Hellas Pharm 2007

Για άλλη μια χρονιά η Medonshelf ήταν παρούσα στη μεγαλύτερη φαρμακευτική έκθεση της Ελλάδας, παρουσιάζοντας μοναδικές κατασκευές και μοντέρνες ιδέες.

Σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο η εταιρεία υποδέχτηκε παλιούς και νέους πελάτες της, δείχνοντας έτσι ότι η Medonshelf είναι πάντα δίπλα στο φαρμακοποιό.

Η Medonshelf, η οποία αποτελείται από ειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στον εξοπλισμό φαρμακείων - καταστημάτων, προσφέρει στο χώρο του φαρμακείου την πλέον λειτουργική διαμόρφωση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η δημοσίευση προσέλκυσε χιλιάδες αναγνώστες και καλύφθηκε από 100+ ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο


Σχετικά άρθρα

Βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ για τη διαχρονική της προσφορά στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία
Η βράβευση δόθηκε από το ΕΚΠΑ σε ειδική εκδήλωση
Pfizer Hellas Band: Μια ιδιαίτερη εορταστική μουσική βραδιά
Από την Emfasis Foundation και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Συνδυαστικά εμβόλια γρίπης & Covid-19 ετοιμάζουν μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες
Ενώ προβλέπουν ότι ο εμβολιασμός κατά του Sars-Cov-2 θα γίνει ετήσιος