Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Mylan: Από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δραστικών φαρμακευτικών ουσιών στον κόσμο

17/12/2014 12:52:17 μμ
Θεραπείες Υψηλής Ποιότητας από τη Mylan
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η Mylan έχει τη δέσμευση να θέσει νέα πρότυπα στον τομέα της παροχής φροντίδας υγείας. Με στόχο την εξασφάλιση πρόσβασης για 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε υψηλής ποιότητας θεραπείες, καινοτομούν για να ικανοποιήσουν ανικανοποίητες ανάγκες.


Στη Mylan κάνουν συνήθεια την αξιοπιστία και την αριστεία των υπηρεσιών τους, επιλέγουν να κάνουν αυτό που είναι σωστό, όχι αυτό που είναι εύκολο.

Σε έναν κόσμο γεμάτο από παρατηρητές, λειτουργούν αντισυμβατικά και επιλέγουν να κάνουν πράξη τις δεσμεύσεις τους.

Υπηρετούν και διαδίδουν με πάθος τις αξίες που τους χαρακτηρίζουν: Καινοτομία, Ακεραιότητα, Αξιοπιστία, Ομαδική εργασία.


Με εργατικό δυναμικό άνω των 20.000 εργαζομένων παγκοσμίως, η Mylan δραστηριοποιείται σε περίπου 140 χώρες. Το ευρύ χαρτοφυλάκιό της ανέρχεται σε περίπου 1.300 διαφορετικά προϊόντα, ενώ διαθέτει περισσότερα από 2.100 προϊόντα εν αναμονή εγκρίσεων από τις Αρχές για την κυκλοφορία τους.

Στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο για τα φαρμακευτικά προϊόντα, μία στις 12 συνταγές αφορά προϊόν της Mylan. Η παρουσία της εταιρείας είναι σημαντική σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικά φάρμακα.

Το μέγεθος και η αποστολή της Mylan καταδεικνύει τη σημασία για διασφάλιση της Ποιότητας σε όλα όσα η εταιρεία επιχειρεί: Ποιότητα στις δραστικές ουσίες. Ποιότητα στα προϊόντα. Ποιότητα στην έρευνα. Ποιότητα στις υπηρεσίες.

Η Ποιότητα για εμάς είναι ένας τρόπος ζωής.


Η Mylan εφαρμόζει ένα Κοινό Παγκόσμιο Πρότυπο Ποιότητας σε όλες τις παραγωγικές της διαδικασίες και μονάδες ανά τον κόσμο.

Καινοτομία

Η Mylan είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές δραστικών φαρμακευτικών ουσιών στον κόσμο, με δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 54 δισεκατομμυρίων δόσεων, ενώ από το σύνολο των εν λόγω προϊόντων, το 80% από αυτά είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από τη Mylan.

Η Έρευνα και Ανάπτυξη είναι και πάντα ήταν ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά της Mylan. Περισσότεροι από 2.600 επιστήμονες εργάζονται συνολικά σε 9 διαφορετικά κέντρα R&D σε όλο τον κόσμο.


Αλλά η Mylan δεν είναι απλά μια παγκόσμια παραγωγική δύναμη. Η εταιρεία επιχειρεί με σκοπό την ανάπτυξη σε κατηγορίες πρωτότυπων και καινοτόμων θεραπειών, όπως είναι:

  • Αναπνευστικές θεραπείες
  • Θεραπείες για μολυσματικές ασθένειες
  • Biologics
  • Σύνθετα προϊόντα
  • EpiPen® Auto-Injector

Η βασική φιλοσοφία της Mylan ωστόσο είναι η πεποίθηση ότι η εταιρεία μπορεί να ευημερεί και να αναπτύσσεται και ταυτόχρονα να προσφέρει οφέλη σε όλον τον κόσμο:

Να προσφέρει πρόσβαση για τους ασθενείς στις θεραπείες τους, υποστήριξη στο έργο των Επαγγελματιών Υγείας, ενδυνάμωση στα Συστήματα Υγείας σε κάθε χώρα όπου δραστηριοποιείται.

 

Γιατί όπου και αν η Mylan δραστηριοποιείται, δεν μιλάμε απλά για γενόσημα. Αλλά για τα φάρμακα της Mylan».

Το μέγεθος και η αποστολή της Mylan καταδεικνύει τη σημασία για διασφάλιση της Ποιότητας

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη