Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

MOLKOSAN / από την ICP

14/5/2013 2:48:31 μμ
Το Molkosan είναι καινοτόμο πρεβιοτικό σκεύασμα για καθημερινή χρήση παρασκευασμένο από ορό τυρογάλακτος, πλούσιο σε L(+)γαλακτικό οξύ, συστατικό απόλυτα απαραίτητο στη διαδικασία της πέψης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 

Είναι εξαιρετικά ευεργετικό φυσικό μέσο ισορροπίας για τους ανθρώπους που υποφέρουν από φούσκωμα, δυσανεξία σε τροφές και λακτόζη και από δυσκοιλιότητα, αφού το L(+) γαλακτικό οξύ συμβάλλει στη διάσπαση των πρωτεϊνών και της λακτόζης, ενώ ταυτόχρονα βοηθά σημαντικά τον οργανισμό στην απορρόφηση πολύτιμων μετάλλων και ενζύμων, αφού αυξάνει την βιοδιαθεσιμότητά τους. Χρησιμοποιείται με επιτυχία για τον καθαρισμό και την ενίσχυση της εντερικής χλωρίδας σε άτομα που υποφέρουν από υπερανάπτυξη του μύκητα candida και άλλων παθογενών μικροοργανισμών μετά από αυξημένη χρήση αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέο προϊόν με mega ποσότητα για μακρόχρονη χρήση - Με μακρογόλη 3350, χρήσιμο στην αντιμετώπιση της παιδικής δυσκοιλιότητας






Σχετικά άρθρα

Hyaluronic Silk Touch SPF50+ Tinted & Tinted Light από τη Froika
Κάλυψη και αντηλιακή προστασία 2 σε 1
BioNike: Νέα κρέμα προσώπου Defence My Age Gold
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Revita Shampoo της Ds Laboratories: Καινοτόμο δυναμωτικό σαμπουάν
Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Εντομοαπωθητικό Spray Galesyn® Insect Repellent FAMILY
Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.