Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Μια πρωτότυπη ταινία με τίτλο «H ζωή, που την έζησα: 100 χρόνια οδηγούμε την Αλλαγή»

15/11/2023 9:32:23 μμ
Από τη Novo Nordisk Hellas
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από το 1991, η 14η Νοεμβρίου κάθε έτους είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.


Τη σημαντική αυτή ημέρα, επέλεξε η Novo Nordisk Hellas για τη δημοσίευση μιας πρωτότυπης ταινίας με τίτλο: «Η ζωή, που την έζησα: 100 χρόνια οδηγούμε την Αλλαγή» (Α LIFE MADE POSSIBLE: 100 years driving change), μια ταινία που υμνεί το πολυτιμότερο αγαθό όλων που δεν είναι άλλο από την υγεία.


Στις μέρες μας, ένα άτομο που έχει σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 μπορεί να ζει μια φυσιολογική ζωή. Δεν συνέβαινε το ίδιο πριν από 100 χρόνια. Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία μιας απόλυτα συνηθισμένης ζωής, μιας ζωής που πριν από την ανακάλυψη της ινσουλίνης ήταν καταδικασμένη. Μίας ζωής, που χάρη σε αυτήν την ανακάλυψη, ο ασθενής την έζησε όπως την ονειρεύτηκε.


Μπορείτε να δείτε την ταινία στο κανάλι της Novo Nordisk στο YouTube εδώ ή στη σελίδα της Novo Nordisk Greece στο Facebook εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα 360 καμπάνια ενημέρωσης για την παχυσαρκία από τη Novo Nordisk
Έλαβε θετική γνωμοδότηση από τον ΕΜΑ






Σχετικά άρθρα

K. Patel (Roche Hellas): Η Ελλάδα σημείο αναφοράς για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες
Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γαλανόπουλο
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Kenvue: Δημοσιεύει τη δεύτερη ετήσια έκθεση «Healthy Lives Mission»
Αναδεικνύει τη μείωση των εκπομπών και την ανάπτυξη πιο βιώσιμων καινοτομιών στα προϊόντα της
Για 10η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Με θέμα: «Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment»