Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Μήπως η μνήμη σας δουλεύει με καθυστέρηση;

17/2/2014 1:31:52 μμ
NeuroAge: Σας κρατά σε εγρήγορση!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


 

«Η μνήμη σας δουλεύει με καθυστέρηση;»: Με αυτό το ερώτημα ξεκινά το νέο τηλεοπτικό σποτ της ELPEN, πρώτης αμιγώς ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας, παρακινώντας το κοινό να αναζητήσει την πιο σύγχρονη λύση για έναν υγιή εγκέφαλο και την καλύτερη νοητική εγρήγορση και διανοητική απόδοση!


Με αφορμή την αποκλειστική διάθεση από την ELPEN του εξειδικευμένου συμπληρώματος διατροφής NeuroAge και με κεντρικό μήνυμα «NeuroAge… Κρατά τη μνήμη σε εγρήγορση!», η ELPEN δημιούργησε ένα λιτό και περιεκτικό τηλεοπτικό σποτ, με στόχο να αναδείξει το κύριο πλεονέκτημα του NeuroAge, δηλαδή την ενίσχυση όλων των πτυχών της λειτουργίας του εγκεφάλου, όπως της συγκέντρωσης, της μνήμης, της μάθησης και της λογικής. Το NeuroAge ικανοποιεί μια πραγματική ανάγκη των υγιών ανθρώπων ηλικίας 40+ που παρουσιάζουν νοητική κούραση, βοηθώντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και της καθημερινής τους δραστηριότητας.


 

Το νέο συμπλήρωμα διατροφής NeuroAge συμβάλλει στη σωστή λειτουργία και στην υποστήριξη του ώριμου εγκεφάλου χάρη στον αποτελεσματικό συνδυασμό των εγκεκριμένων συστατικών από την European Food Safety Authority (EFSA), όπως ο σίδηρος και το παντοθενικό οξύ. Επιπρόσθετα, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των τριών βασικών συστατικών του NeuroAge, η ουριδίνη, η κυτιδίνη και η (L)-γλουταμίνη έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε 31 επιστημονικές μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 2.200 εθελοντές και σε 6 διπλά τυφλές κλινικές μελέτες, ελεγχόμενες ως προς placebo, που συμμετείχαν πάνω από 500 εθελοντές. Το NeuroAge έχει ήδη καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.


 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Αλεξία Rospars στο 210 6039326 εσωτ. 428 ή επισκεφτείτε μας στο: www.elpen.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε σε δύο σημαντικές διοργανώσεις
Η εταιρεία υλοποιεί πρόγραμμα επενδύσεων 155 εκατ. ευρώ


Σχετικά άρθρα

RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς
Win Medica: Νέα διοίκηση & νέα βιομηχανική μονάδα στην Τρίπολη
Και πολλά νέα επενδυτικά σχέδια
Η Karabinis Medical bronze χορηγός στο 1ο AI Hackathon
Στηρίζοντας την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία
Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Οι εργαζόμενοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Σε ένα ευχάριστο και άκρως εορταστικό κλίμα