Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


«Μην παίζεις κρυφτό με το δέρμα σου»

31/10/2021 9:02:02 μμ
Το μήνυμα της LEO Pharma Hellas και της ΕΔΑΕ προς τους ασθενείς με ψωρίαση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Μην παίζεις κρυφτό με το δέρμα σου», συνεχίζει η LEO Pharma Hellas υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), στέλνοντας μηνύματα ενθάρρυνσης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψωρίασης.

Το επικοινωνιακό όχημα της εκστρατείας είναι ένα ραδιοτηλεοπτικό spot διάρκειας 40'', εμπνευσμένο από το παιδικό ομαδικό παιχνίδι «κρυφτό», το οποίο προβλήθηκε ως κοινωνικό μήνυμα, ξεπερνώντας τις 930 ραδιοτηλεοπτικές προβολές/ μεταδόσεις και μεταδίδεται για 2η φορά ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας στις 29 Οκτωβρίου. Μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για την ψωρίαση, το ρόλο του δερματολόγου που αποτελεί έγκυρη πηγή ενημέρωσης στην αντιμετώπιση της νόσου αλλά και να συμμετέχουν σε σύντομα quiz για την ψωρίαση και τον τρόπο που επηρεάζει τη ζωή τους. Παράλληλα τους προσφέρεται η δυνατότητα να αναζητήσουν τον δερματολόγο στην περιοχή που τους εξυπηρετεί, με ένα απλό κλικ στο εικονίδιο «Βρες Δερματολόγο».

Ο Γενικός Διευθυντής της LEO Pharma Hellas Νίκος Ραγκούσης τονίζει: «Για τη LEO Pharma, η υλοποίηση αλλά και υποστήριξη ενημερωτικών δράσεων είναι η έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με δερματικές παθήσεις. Με μηνύματα αισιοδοξίας, αναδεικνύουμε το πρόβλημα και παροτρύνουμε τους ασθενείς να απευθυνθούν στον δερματολόγο τους ώστε να νιώσουν ότι απελευθερώνονται από τη νόσο. #ΦτουΞελευθερία!»

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία






Σχετικά άρθρα

AstraZeneca: Μια νέα θεραπευτική επιλογή για παιδιά με σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών
ΕΜΑ: Αποφάνθηκε οριστικά ότι τα φάρμακα GLP-1 δεν σχετίζονται με αυτοκτονικές τάσεις
Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη
Νέα ένδειξη & νέα δεδομένα για την πεμπρολιζουμάμπη
Σχετικά με τους καρκίνους του πνεύμονα και του τραχήλου της μήτρας
Η σωματική άσκηση ως συμπληρωματική θεραπεία χρόνιων νόσων
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της