Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


MERCHANDISING - SERVICE / HYALURONIC C

30/9/2010
από τη Froika
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

από τη Froika

 

 

Η εταιρεία Froika προσφέρει στα συνεργαζόμενα φαρμακεία δωρεάν merchandising - service και δώρα με την αγορά της σειράς αντιγήρανσης Hyaluronic.
Merchandising - service: τακτοποίηση - σηματοδότηση ραφιών, εργασίες που αφορούν σε δείκτες ραφιών, δείγματα δωρεάν, έντυπα καταναλωτή, πανκάρτες, αυτο- κόλλητα βιτρίνας, back lit (φωτιζόμενες διαφάνειες) κλπ. Όλα εξ ολοκλήρου δωρεάν μέσω του πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων.
Hyaluronic C: με την αγορά 3 τεμαχίων ανά είδος από τη νέα σειρά αντιγήρανσης Hyaluronic C, προσφέρεταιδωρεάν 1 τεμάχιο και sticker έκπτωσης 25% επί του τιμολογίου, ανεβάζοντας το κέρδος του φαρμακείου στο 100%.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Σπ. Σαπουνάς, οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν






Σχετικά άρθρα

Νέα σειρά Euderma Babyderm της InterMed
Παρουσιάστηκε στο 64ο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο
Kontossi-1935: Στα ελληνικά φαρμακεία το brand EAU la la!
Μέσω του νέου Business Unit της εταιρείας KHB
La Roche-Posay Anthelios UVAIR™
18/5/2026 3:45:11 μμLa Roche-Posay Anthelios UVAIR™
Αντηλιακή προστασία πιο ανάλαφρη από ποτέ
Olonea: Τα προβιοτικά Daily σε νέα οικογενειακή συσκευασία
Φροντίδα του μικροβιώματος για όλη την οικογένεια