Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Μεγαλογιατρός έχτισε παλάτια με φακελάκια

2/6/2014 12:41:33 μμ
Έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Καθηγητής - γυναικολόγος έπεσε στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε θησαυρίσει από τα φακελάκια που έπαιρνε από ασθενείς τα δέκα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι ελεγκτές, ο μεγαλογιατρός επένδυε σε ακίνητα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ με τα χρήματα που έπαιρνε από φακελάκια ασθενών.

Στις φορολογικές του δηλώσεις τα φακελάκια τα βάφτιζε ως... δωρεές και προχωρούσε στην ανέγερση πολυτελών κτιρίων με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση επταώροφης πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Παπανδρέου στο Ηράκλειο αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ!

Ο γυναικολόγος εργάζεται σε μεγάλο παράρτημα ιδιωτικού μαιευτηρίου της Κρήτης που έχει έδρα την Αθήνα, ενώ φέρεται να απασχολούνταν και ως επίκουρος καθηγητής στον τομέα Μητέρας-Παιδιού στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Το ΣΔΟΕ του επέβαλε πρόστιμο συνολικού ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι εξ αποστάσεως και παρέχεται από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Κρήτης






Σχετικά άρθρα

Η νέα ευρωπαϊκή εποχή του HTA στο επίκεντρο του 11ου HTA Conference
Στο επίκεντρο των εργασιών θα βρεθεί η εφαρμογή του EU HTA Regulation
Ίδιο κόστος τα γενόσημα με τα πρωτότυπα;
Το αμερικανικό παράδειγμα
Η Ελλάδα στην επόμενη φάση της φαρμακευτικής κάνναβης
Ιωάννα Σιαφάκα, καθηγήτρια Αναισθησιολογίας – Θεραπείας Πόνου, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
ΤΕΑΥΦΕ: Ισχυρή θεσμική παρουσία στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Έγιναν ουσιαστικές επαφές του Δ.Σ. με την πολιτική ηγεσία και δημόσιους φορείς