Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απ. Βαλτάς: «Έχετε μπερδέψει την υπηρεσία με τη λιανική πώληση»
Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 1% σημείωσε το 2020 ο αριθμός των φαρμακείων στη χώρα
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Μεγάλη επιτυχία στο webinar για τον εμβολιασμό COVID-19
Πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία MSD

Με όπλο τα νέα προϊόντα η Apivita εντείνει την εξωστρέφειά της

3/4/2008
Δυο νέα βιολογικά αντιηλιακά «ρίχνει» η εταιρεία στην αγορά ενόψει του καλοκαιριού
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Δύο βιολογικά αντιηλιακά πιστοποιημένα από τον ICEA –έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης βιολογικών καλλυντικών της Ευρώπης– και αναγνωρισμένα από τον ελληνικό οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ, «ρίχνει» στην αγορά, ενόψει του καλοκαιριού, η εταιρεία φυτικών καλλυντικών Apivita.

Εν τω μεταξύ, κανονικά προχωρούν οι δύο μεγάλες επενδύσεις της Apivita, οι οποίες αφορούν αφενός στην καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα στο Μαρκόπουλο, επένδυση ύψους 8 εκατ. € και αφετέρου στη μελισσοκομική μονάδα στην Αρκαδία. Η μονάδα στο Μαρκόπουλο θα περιλαμβάνει επίσης και πρότυπη μονάδα εκχύλισης φυτών και θα ολοκληρωθεί το 2009.

Η εξωστρέφεια της εταιρείας συνεχίζει να αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ανάπτυξής της. Η πιο πρόσφατη αγορά είναι η Ιταλία, όπου η Apivita συνεργάζεται με την αλυσίδα TTES. Η TTES διαθέτει προϊόντα επιλεκτικής διανομής, καθώς και ξεχωριστό τμήμα φυτικών προϊόντων. Η Apivita βρίσκεται σε τέσσερα καταστήματα TTES και εντός του έτους θα τοποθετηθεί σε άλλα 25.

Στην Ισπανία τα προϊόντα της Apivita βρίσκονται στην αλυσίδα El Corte Ingles και σε επιλεγμένα φαρμακεία. Πρόσφατα, επίσης, έκλεισε συνεργασία με εταιρεία διανομής, προκειμένου να τοποθετηθεί σε 200 περίπου σημεία σε όλη την Ισπανία, στην αλυσίδα Perfumeries που αποτελεί παραδοσιακό αρωματοπωλείο.

Στην Κορέα η Apivita βρίσκεται στην αλυσίδα καταστημάτων Ontree, της οποίας το πρώτο κατάστημα άνοιξε τον περασμένο Αύγουστο. Εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς η Apivita θα βρίσκεται σε 80 ακόμη σημεία πώλησης στην Κορέα.

Στη Ρωσία η Apivita έχει εξασφαλίσει συνεργασία με την εταιρεία Parfum Palace, η οποία αντιπροσωπεύει premium εταιρείες του εξωτερικού.

Έντονη όμως το τελευταίο διάστημα, εκτός από την εξωστρέφειά της, είναι και η έμφαση στον ξενοδοχειακό τομέα. Συγκεκριμένα, η Apivita βρίσκεται στο ξενοδοχείο Grecotel στο Saint George Lycabettus (η εταιρεία πήρε και το spa) στο Saint John της Μυκόνου, στο spa του Ξενία της Πορταριάς, στο Ekies στη Χαλκιδική (ξενοδοχείο και spa), στη Βουρβουρού σε οικολογικό ξενοδοχείο, στην Αυλή στο Ρέθυμνο Κρήτης, στα ξενοδοχεία «Εσπέρας» και «Αιγιαλός» της Σαντορίνης, στο Country Club Καρπενησίου, σε ξενοδοχείο στη Σκιάθο καθώς και στο Athens Gate απέναντι από τις στήλες του Ολυμπίου Διός.

Η Apivita εκτιμά ότι το 2008 θα πραγματοποιήσει τζίρο 26 εκατ. €.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι είπε ο πρόεδρος του ΠΦΣ για τα rapid test στο 2ο Συνέδριο Φαρμακοποιών
Λειτουργήσαν 99 φαρμακεία επιπλέον


Σχετικά άρθρα

Novartis: Εξαγόρασε την Arctos Medical
Και επεκτείνει το portfolio της με θεραπείες οπτογενετικής
DEMO ABEE: Πλατινιένο, Χρυσό και Χάλκινο Βραβείο στα Healthcare Business Awards 2021
Η εταιρεία βραβεύτηκε για την προσφορά της