Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Με εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις τιμήθηκε η Karabinis Medical

2/5/2024 4:56:29 πμ
Στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντική αναγνώριση από τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024 έρχεται να επισφραγίσει το όραμα της Karabinis Medical και την αφοσίωσή της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας που καλύπτουν τις ανάγκες των ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, η Karabinis Medical κατέκτησε τα ακόλουθα βραβεία:

  • Platinum award στη κατηγορία «Καινοτόμα Υπηρεσία στο Φαρμακείο» για την Υπηρεσία Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΗD Corner.
  • Silver award στη κατηγορία «Λανσάρισμα Νέου Προϊόντος Φαρμακείου» για την οικογένεια λιποσωμιακών προϊόντων SON.

To platinum βραβείο παρέλαβε ο Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical. Κατά την ευχαριστήρια ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στο οικοσύστημα υγείας την 3η έκδοση της Υπηρεσίας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας HD Corner. Το τμήμα R&D της KM σε συνεργασία με ΚΟL Έλληνες Καθηγητές – Πανεπιστημιακούς Ιατρούς και με διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες από το 2012 ξεκίνησε τη δημιουργία της βραβευμένης υπηρεσίας, έχοντας ήδη λανσάρει τις δύο πρώτες εκδόσεις της. Στόχος της υπηρεσίας είναι να ενισχύει τη συμμόρφωση των ανθρώπων με παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου, οδηγώντας τους στη ρύθμιση σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό και τον κλινικό εκπαιδευτή φαρμακοποιό, μειώνοντας ταυτόχρονα το δημοσιονομικό κόστος». 


Αυτές οι διακρίσεις αντανακλούν τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και υψηλή ποιότητα, ενθαρρύνοντάς τη να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η νέα έκδοση εφαρμόζει νέους κανόνες διαφάνειας


Σχετικά άρθρα

Abbott: 20,4% ανάπτυξη μόνο από τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τον διαβήτη
Η εταιρεία αύξησε τις οικονομικές της προβλέψεις για το υπόλοιπο του έτους
Sanofi: Επενδύει 400 εκατ. ευρώ στην Ινδία
Και ενισχύει το προσωπικό που διαχειρίζεται ψηφιακά εργαλεία και ΑΙ
«Executive Program in Pharmaceutical Management - E.Ε.Φα.Μ.»
Για 2η χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών