Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lavipharm

5/12/2007
Αναθεώρηση των προβλέψεων για τα μεγέθη του έτους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η εταιρεία Lavipharm προχώρησε σε αναθεώρηση της πρόσφατης εκτίμησής της για τα προβλεπόμενα μεγέθη του ομίλου για το 2007, λόγω καθυστέρησης στην κυκλοφορία του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις Η.Π.Α.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εισηγμένη, οι πωλήσεις του ομίλου για το 2007 μεταβάλλονται σε 252 εκατ. ευρώ από 272 εκατ. ευρώ που ήταν η προηγουμένη εκτίμησή της, ενώ τα EBITDA μεταβάλλονται σε 12 εκατ. ευρώ από 24 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας και σε συνέχεια της τελευταίας ανακοίνωσης σχετικά με τη μετάθεση της κυκλοφορίας του διαδερμικού συστήματος φαιντανύλης στις Η.Π.Α., κατά τη διάρκεια της έρευνας που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, προέκυψε διάσταση απόψεων με την υπεργολάβο παραγωγό εταιρεία στην Αμερική ως προς τα αίτια των αποκλίσεων και τη μεθοδολογία επικύρωσης των τριών νέων παρτίδων.

Η εταιρεία διερευνά εναλλακτικές επιλογές για την όσο το δυνατόν ταχύτερη κυκλοφορία του προϊόντος στην αμερικανική αγορά, την ακριβή ημερομηνία της οποίας σήμερα δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει, πάντως όχι εντός του Δεκεμβρίου του 2007.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι αξιολογεί τις νομικές της επιλογές αναφορικά με τα ανωτέρω.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πρώτο επεισόδιο η ιστορία πίσω από την ανακάλυψη του LSD






Σχετικά άρθρα

Αλλάζουν τα δεδομένα στην προμήθεια του shea butter για τις εταιρείες καλλυντικών;
Ένα ενυδατικό συστατικό που βρίσκεται σε πάρα πολλά προϊόντα
Γερολυμάτος International: Αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας το 2024
Οδεύει προς στον διπλασιασμό της δυναμικότητάς της χάρη στη συμφωνία με τη Haleon
GSK Ελλάδος: Η Lizzie Champion νέα Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλος
Είναι υπεύθυνη για το σύνολο της εταιρικής δραστηριότητας του οργανισμού στη χώρα μας
Teva: Λανσάρει το πρώτο γενόσημο της λιραγλουτίδης για την παχυσαρκία
Και φιλοδοξεί να ανταποκριθεί έτσι στην αυξανόμενη ζήτηση των αγωνιστών GLP-1