Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Lavipharm: συνεργασία με τη γερμανική Pohl Boskamp

29/7/2008
Διάθεση στην ελληνική αγορά ενός νέου αντιφθειρικού προϊόντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Συμφωνία συνεργασίας για ένα νέο αντιφθειρικό προϊόν υπέγραψε η Lavipharm Hellas με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Pohl Boskamp.

Η Lavipharm προχώρησε στον εμπλουτισμό της αντιφθειρικής σειράς Laviten με το Laviten NYDA. Το Laviten NYDA είναι ένα καινοτόμο υγρό σπρέι, η σύνθεση του οποίου προκαλεί ακαριαίο θάνατο από ασφυξία στις ψείρες, στις νύμφες και στις κόνιδες.

Το NYDA κυκλοφορεί ήδη στη Γερμανία, στη Γαλλία, στη Μ. Βρετανία, στην Ολλανδία, στην Αυστρία, στη Φιλανδία, στην Πολωνία και στη Λιθουανία σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε ακόμα περισσότερες χώρες.

Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις των αντιφθειρικών προϊόντων στην Ελλάδα έφθασαν συνολικά το 2007 τα 2,257 εκ. € σημειώνοντας αύξηση, σε σύγκριση με το 2006, της τάξης του 25,2%.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα του Συλλόγου με αφορμή την Εβδομάδα Εμβολιασμών
Ο αριθμός των ασθενών έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 25 χρόνια






Σχετικά άρθρα

1ο ΣΦΕΕ Patient Think Tank Summit
Ενώσεις ασθενών, πολιτεία και φαρμακοβιομηχανία στο ίδιο τραπέζι διαλόγου
GSK: Απέσπασε δυο σημαντικές διακρίσεις στα Prix Galien Greece 2025
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της στην προαγωγή της καινοτομίας
SYFA Learning & Win Medica: Επιτυχημένη η επιμορφωτική εκδήλωση για τη διακοπή του καπνίσματος
Με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Μπουσίου-Γεροστάθη, γιατρό πνευμονολόγο
3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access
Με τίτλο «Τransforming Pharma Market Access in the AI era»