Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Lavipharm: Συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο

18/11/2021 6:00:16 μμ
Οι εργαζόμενοι στήριξαν το έργο του MDA Ελλάς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για 12η χρονιά, οι εργαζόμενοι της Lavipharm έγιναν MDA Runners και έτρεξαν στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, που φέτος επέστρεψε δυναμικά μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας covid-19.

Φορώντας την μπλούζα του MDA Ελλάς, Σωματείου Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις, συμμετείχαν με δύναμη ψυχής, θέληση και καλή διάθεση στο αθλητικό αυτό γεγονός με παγκόσμια εμβέλεια με στόχο να μεταδώσουν το μήνυμα της συμπερίληψης των ανθρώπων με νευρομυϊκές παθήσεις στον αθλητισμό και της ισότιμης ενσωμάτωσής τους στην κοινωνία.

Συγκεκριμένα, η Lavipharm ήταν χορηγός της ομάδας των MDA Runners στη διαδρομή των 5χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας στάθηκαν στο πλευρό των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου με αμαξίδια. Κινητήριος δύναμη των εργαζομένων της Lavipharm ήταν τα αυθεντικά και πηγαία χαμόγελα αυτών των ανθρώπων, εισπράττοντας ταυτόχρονα ικανοποίηση ότι συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σχετικά με τη σημασία της προσβασιμότητας.

Όπως κάθε φορά, η εταιρεία στήριξε και τη συμμετοχή των εργαζομένων της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, οι οποίοι έτρεξαν και στις τρεις διαδρομές, των 5, των 10 και των 42 χλμ. Το δυναμικό «παρών» της Lavipharm σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού ολοκληρώθηκε με τον τερματισμό του Σπύρου Αμούντζα στην ιστορική διαδρομή των 42 χλμ.

Η Lavipharm στέκεται διαχρονικά αρωγός σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου. Με τη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, υποστήριξε μια μία ακόμη φορά την προσπάθεια του MDA Ελλάς να παρέχει στα μέλη του και τις οικογένειές τους την ηθική και υλικοτεχνική υποστήριξη που χρειάζονται για να αποκτήσουν ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής τους ζωής.
 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μέσω της ένταξης της FIP σε Διεθνή Συμμαχία
Για βρέφη και παιδιά με νευρομυϊκές παθήσεις






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα