Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Lavipharm: Πλεονέκτημα η τεχνογνωσία των διαδερμικών

18/6/2013 10:34:45 πμ
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τη θυγατρική εταιρεία Lavipharm Corp. στις ΗΠΑ. δηλώσεις από τη διοίκηση της εταιρείας...
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
Σε περίπτωση διαγραφής της αμερικανικής θυγατρικής, τα αποτελέσματα του Ομίλου μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας θα παρέμεναν σχεδόν ανεπηρέαστα ή θα παρουσίαζαν πολύ μικρή μείωση διευκρίνισε η διοίκηση της Lavipharm, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τη θυγατρική εταιρεία Lavipharm Corp. στις ΗΠΑ.


Σημειώνεται ότι κατά τη γενική συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lavipharm κ. Θανάσης Λαβίδας, αναφέρθηκε στη στρατηγική αξιοπιστίας, σύνεσης και προσαρμοστικότητας, που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι: «Ναυαρχίδα για τη διεθνή εξάπλωσή μας αποτελεί η εξειδίκευσή μας στην τεχνολογία των διαδερμικών συστημάτων. Διαθέτουμε ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που έχουμε αναπτύξει και στόχος μας είναι να βρουν το δρόμο προς την αγορά. Διαθέτουμε επίσης, ένα από τα ελάχιστα εργοστάσια παραγωγής διαδερμικών συστημάτων στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να αποτελέσει το πλεονέκτημα υπεροχής μας έναντι του ανταγωνισμού».


Για την εγχώρια αγορά, που χαρακτηρίζεται από σημαντική πτώση των πωλήσεων μετά από τις συνεχόμενες μειώσεις των τιμών των φαρμάκων και άλλων μέτρων περιστολής της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ. Λαβίδας ανέφερε ότι «η σύγχρονη στρατηγική της Lavipharm ακουμπά στις νέες ιδιαίτερες συνθήκες και αξιοποιώντας τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, εφαρμόζεται με προσεκτικά και σταθερά βήματα».


Πηγή: iatronet.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Οι ρυθμίσεις στο νέο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη