Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Lavipharm: Η τιμή της μετοχής της έχει ενισχυθεί κατά περίπου 100%

7/12/2023 8:54:48 μμ
Το καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου χτύπησε ο Τ. Λαβίδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα δύσκολο στοίχημα κέρδισε η Lavipharm ένα χρόνο μετά την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, με την κεφαλαιοποίησή της να ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ και την τιμή της μετοχής της να έχει ενισχυθεί κατά περίπου 100%. Αυτό δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιάννος Κοντόπουλος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.


Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Η επιτυχία του εγχειρήματος αποτύπωσε την εμπιστοσύνη των επενδυτών στη Lavipharm και δημιούργησε νέες βάσεις για την αναπτυξιακή πορεία και την περαιτέρω εδραίωση της θέσης της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με την ίδια χαρά που υποδεχόμαστε κάθε νέα εταιρεία στο Χρηματιστήριο, το ίδιο θερμά χαιρετίζουμε και κάθε επιτυχημένη προσπάθεια ανάταξης και ανάπτυξης μίας εισηγμένης εταιρείας όπως αυτή της Lavipharm. H επίμονη και ουσιαστική προσπάθεια κάθε επιχείρησης για την υλοποίηση του επενδυτικού της σχεδιασμού αξίζει και θα έχει πάντα την υποστήριξή μας».


Ο Τηλέμαχος Λαβίδας, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της Lavipharm, χτύπησε το παραδοσιακό «καμπανάκι» για την έναρξη της συνεδρίασης, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της ομάδας διοίκησης και στελεχών της εταιρείας, καθώς και συνεργατών που συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος, ενώ μιλώντας για το success story της εταιρείας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πριν από ένα χρόνο μοιραστήκαμε με την επενδυτική κοινότητα, με διαφάνεια και ευθύτητα, τις προκλήσεις μας, καθώς και το πενταετές μας πλάνο, το οποίο είχε σχεδιαστεί με βάση μια απαιτητική ΑΜΚ. Ένα χρόνο μετά, έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τους στόχους του συγκεκριμένου πλάνου. 

Η μετοχή μας διαπραγματεύεται στην Κύρια Αγορά, έχει ενταχθεί στο δείκτη ESG και στο δείκτη Micro Cap του οίκου FTSE Russell. Η πορεία μας είναι αποτέλεσμα ξεκάθαρης στρατηγικής, συνεπούς υλοποίησης, άριστου ανθρώπινου δυναμικού, σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας για να φτάσουμε στην κορυφή. Η Lavipharm διανύει μια από τις πιο παραγωγικές περιόδους της ιστορίας της. Συνεχίζουμε ακλόνητοι και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η δύναμη της ομάδας είναι απεριόριστη. Η καρδιά της Lavipharm σήμερα χτυπά και πάλι πολύ δυνατά», ολοκλήρωσε σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού ο Τ. Λαβίδας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς