Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


La Roche-Posay: Συνεχίζει ως επίσημος χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου για το 2024

6/2/2024 10:41:28 μμ
Γιορτάζεται στις 4 Φεβρουαρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εδώ και πάνω από 25 χρόνια, η La Roche-Posay συνεργάζεται στενά με κορυφαίους ογκολόγους και δερματολόγους στον τομέα της υποστηρικτικής φροντίδας και της ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια του καρκίνου. Συνεισφέρει στον εμπλουτισμό της διαρκώς εξελισσόμενης επιστημονικής γνώσης γύρω από τις δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες των θεραπειών για τον καρκίνο και προσφέρει ειδικά σχεδιασμένες, ουσιαστικές δερματολογικές λύσεις για τη φροντίδα του δέρματος, όπως το Lipikar Syndet, το Lipikar AP+M, το Cicaplast B5+ και το Anthelios UVMune


Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, η La Roche-Posay είναι υπερήφανη που ισχυροποιεί τη συνεργασία της με τη Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου (UICC), ως επίσημος χορηγός για δεύτερη συναπτή χρονιά της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά του Καρκίνου που γιορτάζεται στις 4 Φεβρουαρίου. Έτσι, η La Roche-Posay συνεχίζει να είναι η μόνη μάρκα φροντίδας που συνεργάζεται με τη UICC στηρίζοντάς τη στη μάχη ενάντια στον καρκίνο.


«Η υποστηρικτική φροντίδα δεν είναι προαιρετική και δεν έχει να κάνει μόνο με την άνεση του ασθενούς, καθώς βοηθά τον ασθενή να ακολουθήσει πιστά τη θεραπεία του και κατΆ επέκταση να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες ίασης. Επιτρέπει επίσης στο περιβάλλον του ασθενούς να έχει ενεργό ρόλο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του αγαπημένου τους», προσθέτει ο Benjamin Brunschwig, Διευθυντής Βιωσιμότητας & Αντικτύπου στη La Roche-Posay


Στο πλαίσιο του προγράμματος «fight with care» και της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με τη UICC, η La Roche-Posay αξιοποιεί περαιτέρω την ήδη πολύ επιτυχημένη ψηφιακή πλατφόρμα μάθησης www.cancer-support.com.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών