Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Κορρές: εξαγορά του 70% της Pharmacon Β. Ελλάδας

3/10/2008
Άμεση πρόσβαση σε σημαντικό πελατολόγιο 1.700 φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το 70% της Pharmacon Βορείου Ελλάδος, που αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπό της και διανομέα των προϊόντων της στη Βόρεια Ελλάδα, εξαγόρασε η εταιρεία Κορρές Α.Ε. Φυσικά Προϊόντα, έναντι του τιμήματος των 3,65 εκατ. €, ενώ παράλληλα προωθεί και άλλες επιχειρηματικές ενέργειες, όπως την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε νέους τομείς και το λανσάρισμα μίας ακόμα φίρμας.

Η Pharmacon Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με κύριο αντικείμενο τη διανομή καλλυντικών προϊόντων, ενώ μέχρι πριν από την εξαγορά ήταν μέλος του ομίλου εταιρειών Pharmacon Δ. ΠΟΛΙΤΗΣ Α.Φ.Ε. Οι πωλήσεις της το 2007 ανήλθαν στα 6,8 εκατ. € και τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 298 χιλ. €.

Η Κορρές, εξαγοράζοντας το 70% του ήδη εδραιωμένου διανομέα της, αποκτά άμεση πρόσβαση σε ένα σημαντικό πελατολόγιο άνω των 1.700 φαρμακείων στις περιοχές της Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Θράκης.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τον ΦΣΑ, η εταιρεία βρίσκεται σε «παύση πληρωμών»
Με τον Ιωάννη Σταθούρο στη θέση του Συμβούλου σε θέματα Business and Market Development






Σχετικά άρθρα

Νέα συνεργασία για την Boussias Media & την f-anazitisi
Με τον Ιωάννη Σταθούρο στη θέση του Συμβούλου σε θέματα Business and Market Development
TÜV NORD Ελλάδας και DEMO συνυπογράφουν την ίδρυση της πρώτης
Βιο-Ακαδημίας στην Ελλάδα
Η Haleon Ελλάς έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®
Το 96% των εργαζομένων εξέφρασε ότι η διοίκηση εμπιστεύεται τους ανθρώπους της
VresMoo: Η νέα πλατφόρμα Click & Collect που φέρνει τον πελάτη στο φαρμακείο
Όχι άλλοι αλγόριθμοι που απομακρύνουν τον πελάτη από τον φαρμακοποιό