Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022

Κορρές: εκτιμήσεις για ανάπτυξη 40% στην τριετία και επενδύσεις στο εξωτερικό

29/7/2008
Η εταιρεία αριθμεί διεθνώς 22 καταστήματα, ενώ αναμένεται να ανοίξουν άλλα 11 μέσα στο 2008
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Αύξηση που θα κυμανθεί στο 40% κατά μέσο όρο αναμένει στην τριετία η εταιρεία φυτικών καλλυντικών Κορρές, εστιάζοντας παράλληλα το επενδυτικό της ενδιαφέρον στις αγορές του εξωτερικού.

Με τη λειτουργία 11 νέων καταστημάτων και την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη λιανική σε αγορές εξωτερικού, η ανάπτυξη που καταγράφει είναι ταχεία.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία πρόσφατα προχώρησε στην απόκτηση της District Two, εταιρείας διανομής με έδρα το Μόναχο. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του σε συγκεκριμένες χώρες, στις οποίες συγκαταλέγεται και η Γερμανία.

Μέσω της District Two, η εταιρεία Κορρές έχει παρουσία στη γερμανική αγορά σε επώνυμες αλυσίδες επιλεκτικής και ημι-επιλεκτικής διανομής, όπως Douglas και KaDeWe, ενώ παράλληλα έχει ανοίξει και ένα κατάστημα Κορρές στη Φρανκφούρτη.

Τα πιο πρόσφατα καταστήματά της λειτούργησαν σε Τουρκία, Γαλλία, Ελβετία και Νέα Υόρκη. Συνολικά το δίκτυο, μαζί με τα καταστήματα της Ελλάδας, απαρτίζεται από 22 καταστήματα. Εντός του 2008 έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν 4 καταστήματα στην Ελβετία, 4 στην Κίνα και από ένα σε Ισραήλ, Τουρκία και Γαλλία.

Παράλληλα, η εταιρεία Κορρές θα επιδιώξει το λανσάρισμα της φίρμας Kings & Queens, πρόθεση που θα υλοποιηθεί ευκολότερα μέσω της District Two στη γερμανική αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη προτίμησή της σε φυτικά προϊόντα.

Μία από τις αναμενόμενες επιχειρηματικές της κινήσεις αποτελεί το λανσάρισμα αρώματος με την επωνυμία Kings & Queens από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ στόχος αποτελεί η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με την ίδια επωνυμία σε εύρος τριετίας.

Όσον αφορά το αφρόλουτρο με τη φίρμα Kings & Queens που απευθύνεται στη λιανική, ήδη πωλείται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, όπως Ρωσία, Γαλλία, Ιαπωνία, Γερμανία κτλ., από όπου τα μηνύματα είναι θετικά, ενώ στην Ελλάδα οι πωλήσεις καταγράφουν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης κατατάσσοντάς το πρώτο στην κατηγορία του.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ίσως να πλησιάζει το τέλος της πανδημίας
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022


Σχετικά άρθρα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ δίπλα στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα
Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος
ISOPLUS: Ακόμη μία χρονιά δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη
Με μια σειρά προγραμμάτων ΕΚΕ
Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία