Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Korres Circle: Ανοιχτή πρόσκληση

21/6/2022 1:59:37 πμ
O Γιώργος Κορρές σας προσκαλεί σε διαδικτυακή συνάντηση για να γνωρίσετε τη νέα καινοτομία - τον digital κύκλο που ενώνει το φαρμακείο σας με τους καταναλωτές
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους φαρμακοποιούς αποστέλλει ο Γιώργος Κορρές σε μια «πολύ σημαντική», όπως τη χαρακτηρίζει, καινοτομία την οποία η εταιρεία KORRES τελειοποιεί τα 2 τελευταία χρόνια.

Όπως εξηγεί και στο f.daily «αφορά το Korres Circle, τον digital κύκλο που ενώνει το δικό σας φαρμακείο με τις καταναλώτριές/τες σας, πράγμα το οποίο η Korres επιβραβεύει με πόντους, δώρα και εμπειρίες, πάντα γύρω από τις κοινές μας αξίες. Αυτή η πρωτοποριακή ενέργεια θα βελτιώσει ριζικά τον τρόπο της δουλειάς όλων μας, αλλά και θα ισχυροποιήσει τη σχέση του φαρμακείου σας με τον καταναλωτή σας. Θα ευχόμουν να συνδεθείτε όλοι, ώστε να μη βρεθούν κάποιοι συνάδελφοι σε μειονεκτική θέση, επειδή άργησαν να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική συνεργασία», τονίζει.

Αναλυτικά γι' αυτή την καινοτομία οι φαρμακοποιοί μπορούν να ενημερωθούν στη διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει την Τετάρτη 22/06/2022, στις 15:00 εδώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Κατηγορεί τον υπουργό Οικονομικών ότι ευνοεί τράπεζες και funds
Και ζητά να ενταχθούν τα φαρμακεία στη νέα ρύθμιση για τα POS
Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)