Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κλειστά την Τετάρτη 29/9 τα φαρμακεία του Πειραιά

28/9/2010
Έναρξη κινητοποιήσεων στα σχέδια για το "άνοιγμα" του επαγγέλματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου τα φαρμακεία του Πειραιά, λόγω των κινητοποιήσεων του ΦΣ Πειραιά, που αντιδρά στο ενδεχόμενο άνοιγμα του φαρμακευτικού επαγγέλματος.

 

«Ξεχείλισε το ποτήρι. Τα ταμεία δεν πληρώνουν και εμείς χάνουμε τον τζίρο μας. Επιπλέον, με το άνοιγμα του επαγγέλματος μας μειώνουν το ποσοστό κέρδους» δήλωσε ο Κώστας Κούβαρης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά.

 

Σύμφωνα με τα Νέα, οι φαρμακοποιοί του Πειραιά χαρακτηρίζουν προειδοποιητική την απεργία της Τετάρτης, δηλώνοντας ότι θα προχωρήσουν σε κυλιόμενες 48ωρες κινητοποιήσεις.


Στις 2 Οκτωβρίου ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (Π.Φ.Σ.) θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση για να αποφασίσει αν θα πραγματοποιήσει κινητοποιήσεις και για το θέμα των οφειλών του ΟΠΑΔ που ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για ένα κρίσιμο ζήτημα Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με τον Ν. Σύψα






Σχετικά άρθρα

ΦΣΑ: Καταγγέλλει την πώληση ΜΗΣΥΦΑ από μίνι μάρκετ μέσω Wolt & Box Now
Και θέτει το σοβαρό ζήτημα του εφοδιασμού τους
Φ.Σ. Πιερίας προς φαρμακεία: Αποσύρετε τις χορηγούμενες αναρτήσεις στο διαδίκτυο
Η διοίκηση του Συλλόγου απειλεί με πειθαρχικές διαδικασίες
Οι φαρμακοποιοί συνεργάζονται με την Danone
Με σκοπό την ενίσχυση του ρόλου τους στην εξειδικευμένη διατροφή
Φ.Σ. Ηρακλείου & Περιφέρεια Κρήτης: Συνεργάζονται για την προαγωγή της υγείας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη