Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης για το ασφαλιστικό

20/1/2016 8:43:00 πμ
Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Τρίωρη στάση εργασίας προγραμματίζουν για την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00 οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης.

Στις 12:00 της ίδιας μέρας θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα ασφαλιστικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευσή του αναφέρει: «Είμαστε σφοδρά αντίθετοι στο σχέδιο αυτό που έρχεται να αποτελειώσει το ήδη αποδεκατισμένο ελληνικό φαρμακείο. Συνολικά για ασφάλιση και φόρους θα χρειαστεί να πληρώνουμε από 68 έως 72,5% του εισοδήματός μας''.
Και συνεχίζουν: '' Με τα νέα μέτρα οδηγούμαστε στην ολοκληρωτική διάλυση της παραγωγικής οικονομίας της χώρας. Συντονίζουμε τις ενέργειές μας με τους υπόλοιπους επιστημονικούς, σε πρώτο στάδιο, φορείς της πόλης μας και συμμετέχουμε στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις. Καλούμε όλους τους φαρμακοποιούς σε μια πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 19:00».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τις προτείνει η FIP προς κυβερνήσεις, κοινό και επαγγελματίες υγείας
Παράλληλα 14 χιλιάδες εκτελέστηκαν στα ιδιωτικά φαρμακεία






Σχετικά άρθρα

Αλματώδης ανάπτυξη στα online φαρμακεία της Ευρώπης
Προειδοποιήσεις απευθύνει όμως ο αντιπρόεδρος του τμήματος Consumer Health της IQVIA
Απλήρωτες οι συνταγές Μαΐου για το πρόγραμμα της παχυσαρκίας
Ο ΠΦΣ ζητά εξηγήσεις από την Ειρ. Αγαπηδάκη
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΠΦΣ με λίγες διαφορές στη σύνθεση
Πρόεδρος παραμένει ο Απόστολος Βαλτάς
Φ.Σ. Πέλλας: Νέες οθόνες προβολής εφημεριών στα φαρμακεία του νομού
Στο πλαίσιο συνεργασίας με την εταιρεία ITEQ