Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Kids Tennis Day με τη Λένα Δανιηλίδου

5/12/2013 2:04:34 μμ
Γνωρίστε το τένις στα παιδιά σας!!!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Ελάτε με τα παιδιά σας να γνωρίσετε το τένις και τη σημαντική Ελληνίδα αθλήτρια Λένα Δανιηλίδου στο πλαίσιο ενός όμορφου event που θα πραγματοποιηθεί στο Forty Love Athens Grand Tennis Club, το πολυτελές club υψηλών προδιαγραφών στο Κορωπί.


Η Λένα Δανιηλίδου, θέλοντας να αναδείξει τη μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά, σας προσκαλεί στο Kids Tennis Day που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου από τις 15.00 έως τις 18.00 σε μια μέρα αφιερωμένη στα παιδιά όλων των ηλικιών.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μικροί φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν και να ανταλλάξουν χτυπήματα με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών και φυσικά να κερδίσουν δώρα!


Το σύνθημα είναι «Φέρτε και τις ρακέτες σας!» και ελάτε στην οδό Ικτίνου (πίσω από τη Σχολή Ευελπίδων στο Κορωπί) για να γνωρίσετε, να παίξετε και να χαρείτε το τένις!

Συγκεκριμένα:

  • Για παιδιά έως 12 ετών: 15.00 - 16.30
  • Για παιδιά άνω των 12 ετών: 16.30 - 18.00 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9653622.


Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Tennisland, το thetennisshop.eu, η Wilson, η Lacoste και η Aerial, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το tennisnews.gr.

Η Λένα Δανιηλίδου

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, πρώην no14 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αγωνιστεί στα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου με κορυφαίες αθλήτριες, ενώ όλα αυτά τα χρόνια είναι συνεπής στα μεγάλα ραντεβού, έχοντας 38 συμμετοχές σε κυρίως ταμπλό Grand Slam στο μονό.

Μετράει 3 πορείες μέχρι τον 4ο γύρο σε Grand Slam, στο Australian Open (2003), το Wimbledon (2002) και το US Open (2004) και μία μέχρι τον 3ο γύρο του Roland Garros (2003).
Η Λένα έχει φτάσει επίσης μέχρι τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν στα μεικτά διπλά, το 2003, με συμπαίκτη τον Αυστραλό Todd Woodbridge.
Τέλος, έχει κερδίσει 5 τίτλους σε επίπεδο WTA, έχοντας το εντυπωσιακό ρεκόρ 5-1 σε τελικούς. Συγκεκριμένα έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο 's-Hertogenbosch (2002), το Auckland (2003, 2004), τη Seoul (2006) και το Hobart (2008).

 


«Αγαπητοί φίλοι, όλοι ξέρετε πόσο λατρεύω το τένις. Αλλά στην καρδιά μου υπάρχει χώρος για κάτι ακόμη… Έτσι στις 7 Δεκεμβρίου θα σας δείξω άλλη μια μεγάλη μου αγάπη, τα παιδιά!»

Λένα Δανιηλίδου


Δείτε εδώ τη σχετική αφίσα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σε βρέφη και μικρά παιδιά με SMA
Μια ιδιαίτερη δράση ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»