Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Karabinis Medical: Δωρεά προϊόντων της στους «Φαρμακοποιούς του Κόσμου»

21/2/2023 6:40:51 μμ
Θα αποσταλούν στην Τουρκία προς όφελος των σεισμόπληκτων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πιστή στη δέσμευση της για επιστροφή αξίας στον 'Ανθρωπο και στην Κοινωνία, η Karabinis Medical με χαρά διέθεσε στους «Φαρμακοποιούς του Κόσμου» σημαντικό αριθμό προϊόντων της (αναλώσιμο ιατρο-τεχνολογικό υλικό), προκειμένου να αποσταλούν στη γείτονα χώρα Τουρκία που επλήγη από το καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, προκαλώντας την απώλεια χιλιάδων ανθρώπων και ανυπολόγιστες ζημιές.

«Όπως έχουμε πράξει πολλές φορές στο παρελθόν, έτσι και τώρα θεωρούμε χρέος μας να στεκόμαστε δίπλα σε οργανώσεις και δράσεις που σκοπό έχουν την κάλυψη ανθρώπινων αναγκών σε θέματα υγείας και φροντίδας, πόσο μάλλον όταν οι ανάγκες αυτές προκύπτουν από καταστροφικά συμβάντα, όπως είναι οι σεισμοί, οι φωτιές, οι πλημμύρες. Ευχόμαστε έστω στο ελάχιστο να συμβάλλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην «επούλωση» πληγών του πονεμένου τουρκικού λαού», σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical SA, Απόστολος Καραμπίνης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Ζουν σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου






Σχετικά άρθρα

GSK: Δοκιμάζει νέα θεραπεία για την ηπατίτιδα Β
Και αναμένεται σύντομα να καταθέσεις αιτήσεις άδειας κυκλοφορίας παγκοσμίως
Σε συμφωνία με τον Τραμπ και η Johnson & Johnson
Ανακοίνωσε δε επενδύσεις σε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής
Ψηφιακός μετασχηματισμός με εγκατάσταση του κορυφαίου ERP στον πλανήτη
Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για τα συμπληρώματα διατροφής
Νέα μελέτη από την AESGP αποκαλύπτει