Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Johnson & Johnson MedTech: Ο Πάνος Πιτσιλλίδης αναλαμβάνει νέος Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

12/10/2023 10:01:13 μμ
Αποτελεί στέλεχος της εταιρείας από το 2017
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην Johnson & Johnson MedTech αναλαμβάνει ο Πάνος Πιτσιλλίδης, στέλεχος της εταιρείας από το 2017, με μεγάλη εμπειρία στους τομείς της Υγείας, του Εμπορίου και των Κατασκευών, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θεόδωρο Λιακόπουλο, μετά από 15 χρόνια θητείας του στη θέση αυτή. Η ανάληψη αυτού του κομβικού ρόλου από τον Πάνο Πιτσιλλίδη αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας στην υποστήριξη, ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων της.


Ξεκίνησε την καριέρα του στην Johnson & Johnson MedTech από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή και αναπτύσσοντας σημαντικές δεξιότητες, σύντομα ανέλαβε επιπλέον ευθύνες στον τομέα της Εμπορικής Ανάπτυξης. Χάρη στις στρατηγικές ικανότητες και τον καινοτόμο τρόπο σκέψης του, το 2020, ανέλαβε το ρόλο του Διευθυντή Στρατηγικής και Ανάπτυξης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έκτοτε το στρατηγικό πλάνο της εταιρείας με εστίαση στις ψηφιακές ιατροτεχνολογικές λύσεις. Στο διάστημα αυτό, πέτυχε μεταξύ άλλων την ενίσχυση της εμπορικής απόδοσης της εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ηγείτο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και στην Κύπρο.


Ο Πάνος Πιτσιλλίδης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αναλαμβάνω το ρόλο του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Johnson & Johnson MedTech. Γνωρίζοντας τον οργανισμό εκ των έσω, δεσμεύομαι στις αξίες της εταιρείας, στους ανθρώπους της και στους ασθενείς που υπηρετούμε. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα της Υγείας, με γνώμονα το δικαίωμα των ασθενών στην πρόσβαση σε νέες ιατρικές τεχνολογίες».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και κορυφαία διάκριση από διεθνή φορέα για υπηρεσίες του
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη