|
Ποσοστό 18% στην Crucell NV συμφώνησε να αποκτήσει η Johnson & Johnson έναντι τιμήματος 301,8 εκατ. €, στο πλαίσιο σχεδίου για την από κοινού ανάπτυξη εμβολίων για τη γρίπη και θεραπειών έναντι άλλων ασθενειών.
Οι δύο εταιρείες θα επικεντρωθούν αρχικά στο μονοκλωνικό αντίσωμα (mAb) για τη θεραπεία και την πρόληψη της γρίπης, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση. Επίσης, θα κάνουν έρευνες πάνω σε αντισώματα και εμβόλια προς τρεις άλλους στόχους, για την καταπολέμηση μολυσματικών ή μη μολυσματικών ασθενειών.
Η συμφωνία τους έρχεται οκτώ μήνες μετά τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων για εξαγορά της Crucell από τη Wyeth, λόγω της απόκτησης της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας από την Pfizer.
|
Johnson & Johnson: Απόκτηση ποσοστού 18% στην Crucell
29/9/2009
Από κοινού ανάπτυξη αντιγριπικών εμβολίων και θεραπευτικών αντισωμάτων
Διαβάστε επίσης
29/7/2026 4:18:55 μμΑπειλές για μηνύσεις «στέλνει» ο ΠΦΣ στη Merck
Λόγω του τρόπου διάθεσης του φαρμάκου με γοναδοτροπίνη αλφα
29/7/2026 4:17:34 μμInterMed: Απέσπασε δύο διεθνείς διακρίσεις για τις καμπανιές της
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum






