Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ITF Hellas: Στηρίζει το έργο της Be-Live για όσους θέλουν να γίνουν γονείς

22/11/2022 10:27:04 μμ
Και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες της εξωσωματικής γονιμοποίησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ITF Hellas, θυγατρική του πολυεθνικού φαρμακευτικού ομίλου Italfarmaco στην Ελλάδα, πιστεύει στο έργο των δημιουργών της Be-Live και στηρίζει το μη κερδοσκοπικό Σωματείο για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας και της υπογεννητικότητας. Στα δύο χρόνια λειτουργίας της η Be-Live βοήθησε ώστε αρκετά μωρά να έρθουν στον κόσμο, προσφέροντας προοπτική σε υπογόνιμα ζευγάρια, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις δαπάνες της εξωσωματικής γονιμοποίησης. 

Σχετικά με τη δωρεά της ITF Hellas, οι ιδρυτές του μη κερδοσκοπικού σωματείου Be-Live, Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης, ανέφεραν: «Στη Be-Live προσπαθούμε μέσω της διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης να κάνουμε το όνειρο της οικογένειας πραγματικότητα, ακόμη και για τα ζευγάρια που νόμιζαν ότι το όνειρο έχει χαθεί.

Τα δεδομένα για την υπογονιμότητα στην Ελλάδα δείχνουν και το μέγεθος του προβλήματος: Τα υπογόνιμα ζευγάρια υπολογίζονται στις 250-300.000, αριθμός που ισοδυναμεί με το 18-20% του πληθυσμού, ενώ κάθε χρόνο γίνονται στην Ελλάδα 12.000-15.000 κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ITF-Hellas υποστηρίζει Σωματεία που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας και μέσω της προσέγγισης αυτής ενισχύει τη Be-Live βοηθώντας μας να προχωράμε το έργο μας».

Η ITF Hellas Α.Ε., από την ίδρυσή της έως και σήμερα αναπτύσσει, εμπορεύεται και προωθεί πρωτότυπα φαρμακευτικά προϊόντα. Η διαρκής έρευνα, καινοτομία και οι σημαντικές επενδύσεις στην ανάπτυξη νέων προϊόντων έχουν καλύψει αρκετούς τομείς όπως η γυναικολογία-μαιευτική, η ενδοκρινολογία, η αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης, η νευρολογία και σχετικές παθήσεις, όπως επίσης και η αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων στον τομέα της ψυχιατρικής.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή το μήνα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για το Σύνδρομο η ITF HELLAS ενημερώνει τους επαγγελματίες υγείας
Συνδυάζει κλινικά και φαρμακο-οικονομικά δεδομένα για τη χρήση της






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις