Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Italfarmaco Hellas: Δίνει οδηγίες για τη διατροφή πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

13/2/2019 4:59:33 μμ
Και προτείνει το νέο συμπλήρωμα διατροφής Iofolen Preconception
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η διατροφή της μέλλουσας μητέρας, είναι καίριας σημασίας τόσο για την έναρξη, όσο και την επιτυχή έκβαση της εγκυμοσύνης. Επηρεάζει άμεσα τη γονιμότητα και τη συνολική αναπαραγωγική υγεία της γυναίκας καθώς η ανεπάρκεια συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών, καθώς και η ανεπαρκής αποθήκευση ενέργειας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ωορρηξία, τον έμμηνο κύκλο και να δυσχεράνουν την επίτευξη εγκυμοσύνης.

Όσο σχολαστική και εάν είναι στη διατροφή της, η γυναίκα που επιθυμεί την εγκυμοσύνη, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλύψει πλήρως τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες σε συγκεκριμένα, πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τόσο για την ίδια, όσο και για το νεογνό στα πρώτα στάδια της επερχόμενης κύησης. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η εγκυμοσύνη συνήθως γίνεται αντιληπτή μετά τον πρώτο μήνα όπου ήδη έχουν αρχίσει να σχηματίζονται τα όργανα του εμβρύου, γίνεται κατανοητό πόσο σημαντική είναι η θωράκιση του οργανισμού της μέλλουσας μητέρας με επαρκείς ποσότητες συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών πριν και κατά την έναρξη της εγκυμοσύνης, ώστε να προφυλάξει το έμβρυο από δυσπλασίες και διαταραχές, συντελώντας στην καλή έκβαση της εγκυμοσύνης και στη γέννηση ενός υγιούς τελειόμηνου βρέφους.

Η φαρμακευτική εταιρεία Italfarmaco Hellas προτείνει το Iofolen Preconception, ένα νέο μέλος της οικογένειας ειδικών διατροφικών συμπληρωμάτων Iofolen που είναι σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των διατροφικών αναγκών όλων των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας που επιθυμούν εγκυμοσύνη, εξασφαλίζοντας την καλή αναπαραγωγική τους υγεία και την επιτυχή έναρξη και εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Η σύνθεση του Iofolen Preconception είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις πρόσφατες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες αναφορικά με την διαιτητική συμπλήρωση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών πριν τη σύλληψη.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη