Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ιουλία Τσέτη: Πρόεδρος του πρώτου ΔΣ του Global Compact Network Hellas

25/2/2021 4:11:13 μμ
Σημαντική διάκριση για την πρόεδρο και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μία σημαντική διάκριση κατέκτησε η Ιουλία Τσέτη, πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, καθώς εξελέγη πρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Global Compact Network Hellas, που αποτελεί το Τοπικό Δίκτυο του UN Global Compact (Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών).

Τα εννέα μέλη του Δ.Σ. που εξελέγησαν με τριετή θητεία είναι:
  • Πρόεδρος: Ιουλία Τσέτη (Uni-Pharma Pharmaceutical Laboratories S.A. & Intermed S.A.)
  • Αντιπρόεδρος: Χάρις Πλακαντωνάκη (Star Bulk Carriers Corp.) • Γραμματέας: Σοφία Δασκαλάκη-Μυτιληναίου (Μυτιληναίος Α.Ε.)
  • Ταμίας: Μαρία Αλεξίου (CSR Hellas)
  • Μέλη: Κιάρα Κόντη (EY Greece), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (ΣΕΒ), Κωνσταντίνος Μαχαίρας (Οργάνωση Γη), Πάκης Παπαδημητρίου (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), Αθανάσιος Πολυχρονόπουλος (Polyeco Α.Ε.). 
Η Ιουλία Τσέτη δήλωσε:
«Στόχος του νέου ΔΣ είναι η βιώσιμη ανάπτυξη σε όλες τις εκφάνσεις της, η αειφορία, η κυκλική οικονομία και το νέο παραγωγικό μοντέλο –που έχει ανάγκη η χώρα μας τώρα περισσότερο από ποτέ– να λειτουργήσουν προς όφελος της ελληνικής βιομηχανίας και της οικονομίας. Όλα τα μέλη του νέου ΔΣ προέρχονται από μια ευρύτατη γκάμα της βιομηχανίας και των υπηρεσιών, με βαθιά γνώση της αγοράς και εμπειρία από τους τομείς τους οποίους υπηρετούν. Στόχος μου είναι με τη βοήθεια όλων των συνεργατών, να προσελκύουμε όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες, έτσι ώστε να υιοθετήσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη και το ηθικό επιχειρείν, για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Με οδηγό μας τις 10 βασικές Αρχές του UN (του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών), κοινό στόχο και προσήλωση, θα δουλέψω άοκνα ως πρόεδρος, προκειμένου να υπηρετήσω επάξια στο ρόλο που μας ανατέθηκε». 
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Global Data προβλέπει ρυθμό ανάπτυξης 31,3%
Μετά από 39 χρόνια, ο πρόεδρος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα