Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα

Φαρμακοποιοί: Θα πληρώνονται για να εγγράψουν στον προσωπικό γιατρό τους πολίτες
Σύμφωνα με νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή
Faran: Επεκτείνεται στην καρδιολογία με πέντε κλασικά και δοκιμασμένα προϊόντα
Η συμφωνία προβλέπει την αποκλειστική διάθεσή τους
Π. Ζαρογουλίδης: Θα πρέπει να μείνουμε μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες
Ο πρόεδρος του ΦΣ Πέλλας τοποθετήθηκε με αφορμή την ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Inneov Cellulite

8/7/2008
Η κυτταρίτιδα δημιουργείται εσωτερικά στο δέρμα. Γιατί να την αντιμετωπίζουμε μόνο στην επιφάνεια;
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Για τα Εργαστήρια Inneov,
Τόλης Γιακουμάκης, Κυτταρικός Βιολόγος, M.Sc, MBA
Επιστημονικός Διευθυντής εργαστηρίων Ιnneov

Inneov Cellulite:

Η κυτταρίτιδα δημιουργείται εσωτερικά στο δέρμα.
Γιατί να την αντιμετωπίζουμε μόνο στην επιφάνεια;

Τα εργαστήρια Inneov εισάγουν μια νέα επιστήμη που αντικείμενό της έχει την ομορφιά και δημιουργούν συμπληρώματα διατροφής που προσφέρουν στις γυναίκες ένα αποτέλεσμα εκ των έσω. Ένα αποτέλεσμα ομορφιάς πιο βαθύ, πιο ζωντανό, που διαρκεί.

Για πρώτη φορά τα εργαστήρια Inneov, με τη συνδρομή διατροφολόγων και δερματολόγων, αντιμετωπίζουν τη συσσωρευμένη κυτταρίτιδα σε βάθος.

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους, αφορά 9 στις 10 γυναίκες. Οι γυναίκες αυτές, ακόμα και μετά από ένα καθεστώς δίαιτας που τους επέτρεψε να χάσουν βάρος, παραπονιούνται για την ποιότητα της επιδερμίδας τους. Η κυτταρίτιδα παραμένει ορατή τις περισσότερες φορές. Οι δερματολόγοι με τη σειρά τους παρατηρούν στις ασθενείς τους αυτή την «όψη φλοιού πορτοκαλιού», χαρακτηριστικό της κυτταρίτιδας που μπορεί να προκαλεί ακόμη και πόνο.

Προσεγγίζοντας το θέμα από τη διατροφική πλευρά, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι τα λίπη χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό κυρίως για να τον προμηθεύσουν με την απαραίτητη ενέργεια. Όταν το ισοζύγιο αυτό είναι αρνητικό, δηλαδή η ενέργεια που παράγεται είναι περισσότερη από την ενέργεια που καταναλώνεται, τα λίπη συσσωρεύονται στο υπόδερμα, στο επίπεδο των λιποκυττάρων, ο όγκος των οποίων αυξάνεται. Όσο τα λιποκύτταρα αυξάνονται σε όγκο τόσο περισσότερο ασκούν πιέσεις στο δέρμα. Αυτές οι πιέσεις έχουν σαν αποτέλεσμα την αλλοίωση των ινών ελαστίνης και κολλαγόνου, με συνέπειες στην ποιότητα του δέρματος, το οποίο παρουσιάζεται μη λείο και ανάγλυφο, και με ταυτόχρονη εμφάνιση της όψης «φλοιού πορτοκαλιού».

Μόνο μέσω της διατροφικής οδού μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη συσσωρευμένη κυτταρίτιδα και αυτό διότι έτσι μόνο μπορούμε να διοχετεύσουμε δραστικά συστατικά στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και του υποδέρματος. Τα δραστικά αυτά συστατικά θα ενεργοποιήσουν με τη σειρά τους, στο εσωτερικό του δέρματος, τους κυτταρικούς εκείνους μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την αναδιοργάνωση των ιστών του.

Τα εργαστήρια Inneov παρουσιάζουν ένα νέο διατροφικό συμπλήρωμα ομορφιάς, μια μοναδική λύση στην αντιμετώπιση του προβλήματος «κυτταρίτιδα»: το Inneov Cellulite, με μια μοναδική σύνθεση με 4 εξαιρετικώς βιο-αφομοιούμενα δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης για διπλή δράση:
αποσυμφόρηση και αναδόμηση των ιστών του δέρματος.

Το Inneov Cellulite συνδυάζει:

ασβέστιο που βοηθά στη μείωση της απορρόφησης των λιπιδίων και ευνοεί την απομάκρυνσή τους

εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που πέρα από τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητές, επιτρέπει την απομάκρυνση των λιπιδίων λόγω της ενίσχυσης της μικροκυκλοφορίας

γλυκοζαμίνη θαλάσσιας προέλευσης που ενισχύει τη σύνθεση των ελαστικών ινών με ταυτόχρονη αντιφλεγμονώδη δράση

εκχύλισμα πεύκης που διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ασκεί προστατευτική δράση στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός της γλυκοζαμίνης και του εκχυλίσματος πεύκης αποτελεί και κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία των εργαστηρίων Inneov.

Η αποτελεσματικότητα του Inneov Cellulite αποδείχτηκε με δύο διπλές, τυφλές κλινικές μελέτες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν υπό τον έλεγχο διατροφολόγων και δερματολόγων:

● Η πρώτη μελέτη απέδειξε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στην αύξηση της κυτταρικής δραστηριότητας στο δέρμα (ενεργοποίηση της σύνθεσης των ινοβλαστών).

● Η δεύτερη μελέτη απέδειξε την αποτελεσματικότητα του προϊόντος στη:

» μείωση του περιγράμματος κατά 22%!

» μείωση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού» - κυτταρίτιδας, σε κάθε μάλιστα μορφή της, σε υψηλά ποσοστά που αγγίζουν το 30%!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ίδιες οι γυναίκες σε δοκιμή χρήσης του προϊόντος δήλωσαν ότι προτιμούν το Inneov Cellulite από το συνηθισμένο αντίστοιχο προϊόν που χρησιμοποιούσαν, σε πολύ υψηλά ποσοστά: >75%!

Συμπερασματικά, με το Inneov Cellulite οι γυναίκες νιώθουν το δέρμα τους πιο λείο, πιο τονωμένο. Η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» βελτιώνεται αισθητά. Το δέρμα ξανανιώθει.

Ας ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί μια νέα κίνηση, μία κίνηση ευχαρίστησης στο αδυνάτισμα. 


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Της νέας ελληνικής εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής με branded και κλινικά μελετημένα συστατικά


Σχετικά άρθρα

Το success story δημιουργίας της NUTRAMINS
Της νέας ελληνικής εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής με branded και κλινικά μελετημένα συστατικά
HELIODOR: Η νέα καινοτόμα σειρά αντηλιακών της Pharmasept
Με το 100% φυσικό φίλτρο ΖΑΝΟ® 20
30/3/2022 1:21:28 μμ"Top Pharma Launches 2021"
Η πρώτη έκδοση για τα TOP λανσαρίσματα της χρονιάς που πέρασε
Neubria Charge Energy: Ενέργεια & Εγρήγορση
Κυκλοφορεί από την Douni Health Products AE