Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Έργο ανάπλασης στην Αστυπάλαια

14/9/2023 7:43:30 μμ
Χρηματοδότησε πλήρως την ανακατασκευή του Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίου – Λυκείου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά προς δεξιά: ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νικόλαος Κομηνέας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Μέσα από την ευγενική χορηγία του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», το γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Γυμνασίου-Λυκείου της Αστυπάλαιας ανακατασκευάστηκε πλήρως, προκειμένου να προσφέρει στους νέους μαθητές που αγαπούν το άθλημα, μια αναβαθμισμένη, ποιοτική και πάνω απΆ όλα ασφαλή αθλητική εμπειρία. 


Η ανάπλαση ξεκίνησε μετά από αίτημα του Δήμου Αστυπάλαιας προς το Ίδρυμα και σε λιγότερο από έναν χρόνο, την άνοιξη του 2023, το ανακαινισμένο γήπεδο παραδόθηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και τους μαθητές του νησιού. Στο πλαίσιο των εργασιών, κατασκευάστηκε νέα περίφραξη, ανακατασκευάστηκε το δάπεδο και ο ηλεκτροφωτισμός, τοποθετήθηκαν νέες μπασκέτες ολυμπιακού τύπου με στρώματα ασφαλείας, ενώ τοποθετήθηκε ακρυλικό αντικραδασμικό δάπεδο.


Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος ο οποίος παρευρέθηκε στα εγκαίνια τόνισε: «Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι να βλέπουμε ότι μια πράξη προσφοράς έχει πιάσει τόπο και έχει αγκαλιαστεί από τους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται. Στην προκειμένη περίπτωση από τα παιδιά, τους μαθητές και μαθήτριες της Αστυπάλαιας, που ήδη παίζουν και αθλούνται στο ανακατασκευασμένο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του νησιού. Είναι ένα έργο, που εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες, απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του νησιού που θέλουν να αθληθούν και εύχομαι πραγματικά να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής στο νησί».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών