Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


HEMA-PLEX / της Nature's Plus / από την Apollonian Nutrition

27/11/2013 11:01:48 πμ
Συμπλήρωμα διατροφής για όσους υποφέρουν από έλλειψη σιδήρου και αναιμία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Νέο συμπλήρωμα διατροφής για όσους υποφέρουν από έλλειψη σιδήρου και αναιμία κυκλοφορεί από την Apollonian Nutrition. Το Hema-Plex της Νature's Plus είναι μια αιματική φόρμουλα που συμβάλλει στην αποτοξίνωση και βελτίωση της ποιότητας του αίματος λόγω των ζωτικής σημασίας συστατικών που περιέχει.

Η σύνθεση του Hema-Plex περιλαμβάνει: εστεροποιημένη (ουδέτερη) βιταμίνη C και άλλες φυσικές βιταμίνες (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, φολικό οξύ και Β12), χηλικά μέταλλα, όπως σίδηρο (85mg), χαλκό, ψευδάργυρο και σελήνιο, καθώς και τα φυσικά συστατικά L-Kυστεΐνη, εκχύλισμα παντζαριού, βιοπερίνη, σπιρουλίνα, χυμό φύλλων κριθαριού και πράσινα μέρη φυτών (σπανάκι, μπρόκολο, χλορέλλα κτλ.) που είναι πλούσια σε χλωροφύλλη και ιχνοστοιχεία. Επιπλέον, περιέχει το σύμπλεγμα βιοφλαβονοειδών και αντιοξειδωτικών βοτάνων Proanthoplex (bilberry, blackberry, green tea κ.ά.) που είναι πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες και πολυφαινόλες, για την τόνωση των αγγείων και την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και τις εκφυλιστικές αλλοιώσεις που προκαλούν.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ως πρώτης γραμμής θεραπείας για την αναιμία
Κυκλοφορεί από τη Medem






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη