Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Helioderm: Με νέες υφές και νέες συσκευασίες υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι

23/4/2019 1:58:02 μμ
Aντηλιακή σειρά Helioderm της CΑSTALIA
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το 2019, η CΑSTALIA ανανεώνει εξ' ολοκλήρου την αντηλιακή της σειρά Helioderm με νέες συνθέσεις, εξαιρετικές υφές και νέες συσκευασίες (περιέκτες) που εξασφαλίζουν την καλύτερη απόδοση του προϊόντος, αύξηση της διάρκειας ζωής του και μέγιστη διατήρηση της ποιότητάς του.

Η αντηλιακή σειρά Helioderm, χάρη στα φωτοσταθερά αντηλιακά φίλτρα TinosorbM® & S® και το φυσικό φωτοπροστατευτικό συστατικό Helioguard 365, δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κι ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας εξειδικευμένη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των UVA και UVB ακτινοβολιών, προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Τα αντηλιακά προϊόντα Helioderm περιέχουν επίσης τα καινοτόμα οργανικά, υψηλής απόδοσης, φίλτρα κατά της UV ακτινοβολίας Eusolex & Parsol®, που προσφέρουν προστατευτική, προληπτική κι επανορθωτική δράση, Ασταξανθίνη, ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιοξειδωτικά, καθώς και Βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν η ηλιακή ακτινοβολία και η ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιπλέον, οι καλλυντικές μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm προσφέρουν μια ευχάριστη και δροσερή αίσθηση, αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Προστασία Χ 3 με Helioderm από την CASTALIA.


Σε νέα συσκευασία airless, που αποτρέπουν την επαφή με το περιβάλλον, διατηρώντας ασφαλές και αναλλοίωτο το προϊόν, και διευκολύνουν τη χρήση, οι αντηλιακές κρέμες προσώπου της Helioderm κυκλοφορούν με δείκτες πολύ υψηλής προστασίας και υψηλής προστασίας, με χρώμα, με πλούσιες ή λεπτόρρευστες υφές, χωρίς άρωμα, χωρίς parabens. Είναι κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας (υπερευαίσθητες, μη-ανεκτικές, πολύ ανοιχτόχρωμες) και έκθεσης (για τις πρώτες ημέρες έκθεσης στον ήλιο, για συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας).


Σε μορφή σπρέι για εύκολη εφαρμογή με ένα ψεκασμό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, κυκλοφορούν δύο προϊόντα, το Helioderm Milky Spray SPF 50+, ένα αντηλιακό γαλάκτωμα, για πρόσωπο και σώμα, με δείκτη πολύ υψηλής προστασίας. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και για άτομα που προτιμούν μη κρεμώδη υφή, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κυκλοφορεί και με δείκτη υψηλής προστασίας (SPF30). Παράλληλα, το Helioderm Velvet Mist SPF 50+, ένα αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος με διάφανη, μη λιπαρή, βελούδινη υφή, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, απλώνεται εύκολα και προστατεύει την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα βελούδινο, διάφανο φιλμ. Χωρίς parabens, δερματολογικά ελεγμένο.


Τέλος, το Helioderm Lait Naturel SPF 30, ένα αντηλιακό γαλάκτωμα για παιδιά και βρέφη άνω των 6 μηνών, με ελαφριά, μη λιπαρή υφή, που απλώνεται εύκολα, σε συσκευασία με αντλία για εύκολη εφαρμογή, περιέχει φυσικό φίλτρο ορυκτής προέλευσης και Βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με φωτοπροστατευτικές ιδιότητες. Χάρη στην Προβιταμίνη Β5 και τον συνδυασμό γλυκολών που περιέχει, διατηρεί την υγρασία του δέρματος και το διατηρεί ενυδατωμένο και απαλό. Χωρίς άρωμα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.


Επισκεφθείτε τη σελίδα www.castalia-derm.com και μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε υγιή και όμορφη επιδερμίδα με τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA ή ακολουθήστε τις σελίδες Facebook: CASTALIA και Instagram CASTALIA για περισσότερα νέα και προσφορές.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος δρ Χρήστος Στάμου
Με 9 προϊόντα σε 5 διαφορετικές κατηγορίες






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη