Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η UCB και η πρωταθλήτρια τένις Caroline Wozniacki παρουσιάζουν την καμπάνια Advantage Hers

11/9/2020 5:56:41 μμ
Για γυναίκες με χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους με στόχο να έχουν ενεργό ρόλο στην επιλογή των θεραπειών τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η UCB, μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, συνεργάστηκε με την παγκοσμίου φήμης πρωταθλήτρια τένις, Caroline Wozniacki, για την παρουσίαση της καμπάνιας Advantage Hers.

Εμπνευσμένη από το ταξίδι της Caroline με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, η παγκόσμια καμπάνια έχει ως στόχο να ενημερώσει για τις ανεκπλήρωτες ανάγκες εκατομμυρίων γυναικών που ζουν με χρόνια φλεγμονώδη νοσήματα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αξονική σπονδυλαρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα και η ψωρίαση, σε ολόκληρο τον κόσμο και θα παρέχει πληροφορίες και υποστήριξη για να τις ενδυναμώσει ώστε να αναλάβουν πιο ενεργούς ρόλους στη φροντίδα τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Caroline θα μοιραστεί το ταξίδι της με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα στα μέσα κοινωνικής της δικτύωσης και θα ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να συμμετάσχουν στη συζήτηση χρησιμοποιώντας το #AdvantageHers.
Σκοπεύει επίσης να κάνει εμφανίσεις σε εκδηλώσεις υψηλού προφίλ για να μοιραστεί την ιστορία της και να ενημερώσει για τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των γυναικών με αυτές τις χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους.

«Γνωρίζω από εμπειρία τις δυσκολίες της καθημερινότητας με μια χρόνια ασθένεια, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα, καθώς και τις καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν σε μια έγκαιρη και σωστή διάγνωση. Γι' αυτό είμαι τόσο παθιασμένη με τη συμμετοχή μου στην καμπάνια Advantage Hers», δήλωσε η Caroline Wozniacki.
«Μέσω αυτής της νέας καμπάνιας ενημέρωσης και ενδυνάμωσης, θέλω να έρθω σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες με χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσω στην έμπνευση, στην ενθάρρυνση και στην παροχή σε άλλες γυναίκες σαν κι εμένα όσο το δυνατόν περισσότερης υποστήριξης και πληροφοριών. Συλλογικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε η μία την άλλη κερδίζοντας πλεονέκτημα έναντι των νόσημάτων μας, με μικρές νίκες την κάθε φορά».

«Βρήκαμε έμπνευση στην επιμονή και τη νοοτροπία της Caroline απέναντι στις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί της σε αυτό το συναρπαστικό νέο πρόγραμμα και που συμμετέχουμε στο ταξίδι της με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα», δήλωσε ο Emmanuel Caeymaex, Executive Vice President Immunology Solutions & Head of US, της UCB.

«Η καμπάνια Advantage Hers αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας να κατανοήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις μοναδικές ανάγκες των γυναικών με αυτές τις χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους σε όλο τον κόσμο και να βοηθήσουμε στο να πραγματοποιηθούν σημαντικές διαφορές στη ζωή τους».

Η καμπάνια Advantage Hers κινητοποιείται από την ανάγκη βελτίωσης του επιπέδου φροντίδας για τις γυναίκες με αυτές τις χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους και την ανάγκη να εξοπλιστούν με εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να γίνουν οι ίδιες υπεύθυνες για τη φροντίδα τους.

Για να συμμετάσχετε, ακολουθήστε το ταξίδι της Caroline στα κοινωνικά της κανάλια (Instagram: @carowozniacki Twitter: @CaroWozniacki Facebook: Caroline Wozniacki), χρησιμοποιώντας το #AdvantageHers. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και πόρους για τη ζωή με αυτές τις χρόνιες φλεγμονώδεις νόσους στη διεύθυνση: AdvantageHers.com.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Γεώργιος Τσαγκάρης, Ειδικός Παθολόγος
Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Αρθρίτιδας






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control