Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

H τεχνητή νοημοσύνη υποστηρίζει την αυτοφροντίδα

11/12/2023 11:53:42 μμ
Η νέα τάση στην ψηφιακή υγεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες επενδύουν τεράστια ποσά σε ψηφιακά εργαλεία για την υγεία και την ευεξία που στόχο έχουν να «καθοδηγούν» τους χρήστες προς μια υγιή γήρανση. 


Σε αυτό το κλίμα, πρόσφατα η Bayer, αποφάσισε να προχωρήσει σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Salus Optima και μαζί να ενδυναμώσουν το κοινό ώστε να λαμβάνει ορθότερες αποφάσεις για την υγεία και τις lifestyle επιλογές του. 


Εξατομικευμένες αλλά και τεκμηριωμένες συστάσεις, συμβουλές και κίνητρα προσφέρονται στους καταναλωτές μέσω εφαρμογών στο κινητό που έχουν αναπτυχθεί από τη Salus Optima και λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη

Οι εφαρμογές λαμβάνουν υπόψη την επίδραση που έχει ο τρόπος ζωής των χρηστών αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν για την υγεία και την ευεξία τους, αξιοποιώντας παράλληλα το παγκόσμιο αποτύπωμα της Bayer, την ευρεία τεχνογνωσία και το χαρτοφυλάκιό της. 


Όπως σχολίασε και η Patricia Corsi, επικεφαλής του Μάρκετινγκ στο καταναλωτικό τμήμα της Bayer: «Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός γερνάει και μπαίνουμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι σήμερα θα ζήσουν πάνω από 100 χρόνια, η κατανόηση και η ανάληψη δράσης για τη γήρανση, με την υποστήριξη των δεδομένων και της επιστήμης, είναι μια συναρπαστική επένδυση. Με την ενοποίηση προϊόντων, εφαρμογών και συσκευών που υποστηρίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη, βάζουμε μπροστά την αυτοφροντίδα και στο επίκεντρο τους ανθρώπους που εξυπηρετούμε».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη