Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η στοχοθεσία οδηγεί στην επιτυχία

2/6/2017 12:22:24 μμ
5 βήματα για τη σωστή πορεία του φαρμακείου σας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τo Pharmacy2020 γράφει για το ελληνικό φαρμακείο


Τα πράγματα δεν έρχονται στην τύχη, οι επιτυχίες δεν είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων. Η θέσπιση στόχων είναι ο σωστός δρόμος για να φτάσουμε σε αυτό που επιδιώκουμε. Φυσικά, χρειάζεται η συνεπής υπηρέτηση αυτών των στόχων και σκληρή δουλειά για να ολοκληρωθούν, καθώς τα λόγια είναι εύκολα, αλλά στην πράξη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ακολουθήστε, αν συμφωνείτε, τα 5 βήματα που σας υποδεικνύουμε:

  • Ξεκινήστε ορίζοντας το στόχο που θεωρείτε ως τον πιο σημαντικό. Αυτόν πρέπει να κυνηγήσετε πάση θυσία, χωρίς να προσθέτετε και άλλους στην πορεία.
  • Ορίστε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Είναι πολύ σημαντικό βήμα, από το οποίο δεν πρέπει να παρεκκλίνετε. Το deadline που θα ορίσετε δεν «τεντώνεται» για κανέναν λόγο.
  • Ανακοινώστε τους στόχους σας στο προσωπικό σας. Η πορεία του φαρμακείου σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό σας, που πρέπει να είναι ενήμερο, να συμμετέχει και να υπηρετεί αυτό που έχετε εσείς ορίσει ως στόχο της επιχείρησής σας.
  • Σημειώνετε την πορεία και την πρόοδο που κάνετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεστε και να μην περιμένετε να δείτε τη συνολική εικόνα στο τέλος, όταν θα κινδυνεύετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων που δεν θα έχετε τον χρόνο να επανορθώσετε.
  • Κάντε την αποτίμηση. Είναι σημαντικό στο τέλος του χρόνου ολοκλήρωσης να αξιολογήσετε και να αποτιμήσετε αν ο στόχος επιτεύχθηκε, τι πήγε καλά και τι όχι. Με τον τρόπο αυτό, κατά τη διάρκεια υλοποίησης του επόμενου στόχου που θα θέσετε, θα έχετε την εμπειρία και το know-how να λειτουργήσετε πιο αποτελεσματικά.

To παρόν άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση.

Πηγή:http://www.pharmacy2020.gr/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών