Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Η Sanofi διορίζει νέους επικεφαλής σε σημαντικές θέσεις

3/6/2020 12:36:51 μμ
Το Τμήμα Consumer Healthcare αναλαμβάνει η Julie Van Ongevalle
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τέσσερις νέους επικεφαλής διόρισε η Sanofi στην Εκτελεστική της Επιτροπή:
Η Natalie Bickford διορίζεται ως Chief People Officer τον Αύγουστο, ο Arnaud Robert θα είναι ο νέος Chief Digital Officer, η Julie Van Ongevalle θα ηγηθεί από το Σεπτέμβριο το Τμήμα Consumer Healthcare, ενώ οThomas Triomphe αναλαμβάνει τη Sanofi Pasteur.

Η Natalie Bickford προέρχεται από την εταιρεία Merlin Entertainments, τη δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση ψυχαγωγίας στον κόσμο, ενώ κατείχε ηγετικές θέσεις Ανθρώπινου Δυναμικού στις Sodexo, AstraZeneca και Kingfisher. 

Ο Arnaud Robert έχει εργαστεί στη The Walt Disney Company, στη Nike και στη Viking Cruises και ως νέο πρόσωπο στη φαρμακευτική αγορά, από τις 15 Ιουνίου θα αναλάβει τους τομείς ψηφιακής στρατηγικής και τεχνολογίας στη Sanofi.

Η Julie Van Ongevalle με περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας και προηγούμενη ηγετική θέση σε θυγατρική της Estée Lauder Companies, έχει δημιουργήσει επώνυμα brands, οδηγώντας σε βιώσιμη, μακροπρόθεσμη και κερδοφόρα ανάπτυξη. Η Sanofi προχωρά στην οικοδόμηση μιας αυτόνομης και ευέλικτης επιχείρησης στα καταναλωτικά προϊόντα.

Ο Thomas Triomphe προάγεται από τη θέση του επικεφαλής των Franchises και Product Strategy σε εκτελεστικό αντιπρόεδρο και επικεφαλής της Sanofi Pasteur από τις 15 Ιουνίου.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με θέμα: «Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment»
Ο Διευθυντής Εξωτερικών Υποθέσεων της MSD Ελλάδος συμμετείχε στο 15ο συνέδριο «The Future of Healthcare in Greece»






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals