Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H Power Health στην Έκθεση Half Marathon Expo!

5/4/2019 12:34:15 μμ
Έγινε επίσημη προβολή της Power of Nature Sport Series
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Athens Half Marathon Expo 2019, η οποία έλαβε χώρα από τις 14 έως τις 16 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Μαρούσι. Η έκθεση πλαισιώνει με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ όπου οι συμμετέχοντες αλλά και όλοι οι αθλητές, μπορούν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από τον αθλητισμό, την υγεία και τη διατροφή.

Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρία φυσικών συμπληρωμάτων υγείας και διατροφής έδωσε δυναμικό παρών με ένα περίπτερο υψηλών προδιαγραφών, στο οποίο οι συμμετέχοντες και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, αλλά και να εφοδιαστούν με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που καλύπτουν καθημερινές αλλά και εξειδικευμένες ανάγκες υγείας, πνευματικής και σωματικής ευεξίας.


Σύσσωμη η ομάδα της Power Health ήταν στη διάθεσή του κοινού για να ενημερώσει αναλυτικά αλλά και να προτείνει, μέσα από μία μεγάλη γκάμα, εξειδικευμένα συμπληρώματα και διατροφικές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.


Για την Power Health η Athens Half Marathon Expo 2019, σηματοδότησε την πρώτη επίσημη προβολή της Power of Nature Sport Series, η οποία αποτελεί μία νέα, διαφορετική προσέγγιση στην αθλητική διατροφή. Η νέα αθλητική σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση και αποτελείται από εξειδικευμένες φόρμουλες υψηλής ποιότητας, καθαρότητας και ασφάλειας.


H έκθεση Athens Half Marathon Expo ξεκίνησε ευελπιστώντας να ακολουθήσει τα βήματα της σπουδαίας ERGO Marathon EXPO και όχι μόνο το έκανε, αλλά κατάφερε να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή ταυτότητα, κάνοντάς μας όλους να τη χαιρετίσουμε ως τη νέα ανοιξιάτικη γιορτή του αθλητισμού στην Αθήνα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Στόχος της να αποκτήσει μετοχές αξίας 500 εκατ. λιρών το 2024






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα