Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η Pierre Fabre Hellas στηρίζει ενεργά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα

22/12/2022 7:29:08 μμ
Στάθηκε αρωγός στις μητέρες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Pierre Fabre Ηellas, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο και λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των ανθρώπων, προέβη σε μια σημαντική ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. επισκέφθηκε το Κέντρο Βρεφών Μητέρα και στάθηκε αρωγός στις μητέρες και τα παιδιά που φιλοξενούνται στη συγκεκριμένη δομή. Στις 17 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε δωρεάν δερματολογική εξέταση των παιδιών από τον Κυριάκο Βολανάκη, Δερματολόγο-Αφροδιοσιολόγο, Διευθυντή Κλινικής Μητέρα με εξειδίκευση στην Παιδοδερματολογία και τον Θεοδόσιο Αλέστα, Δερματολόγο-Αφροδιοσιολόγο. 

Παράλληλα, η εταιρεία δώρισε προϊόντα Avène, Κlorane, Aderma και Oral care. Τέλος η δράση περιλάμβανε την προσφορά τροφίμων, παιχνιδιών, γραφικής ύλης, φαρμακευτικού και εκπαιδευτικού υλικού καθώς και ρουχισμού που παραδόθηκαν στο Ίδρυμα τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου από μια ομάδα εργαζομένων αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη!
«Σε μια εποχή που κλυδωνίζονται θεσμοί και αξίες, αξίζει να αναδεικνύουμε και να στηρίζουμε το καλό που υπάρχει, σε ανθρώπους, εργαζομένους, θεσμούς και Ιδρύματα», αναφέρει η εταιρεία και ανακοινώνει ότι θα σταθεί δίπλα στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα και το 2023 με προσφορά σε ετήσια βάση.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας
Για την προαγωγή της επιστημονικής έρευνας και της καινοτομίας






Σχετικά άρθρα

Supplement Awards 2025: Επιβραβεύουμε υπεύθυνα προϊόντα που συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής του καταναλωτή
Συνέντευξη του Δρ Σταύρου Λαλά στην Άννα Μαρία Παπίρη
5ο Athens ESG Forum: Από το Όραμα στη Δράση – Ο Χάρτης της Βιώσιμης Μετάβασης
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις
ΣΘΕΒ: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο»
Ενημερωτική εκδήλωση στις 9 Μαΐου στη Λάρισα
Novo Nordisk Hellas: Συμμετοχή στον 16ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Από την ομάδα της εταιρείας «Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον Διαβήτη / Run to Change Diabetes»