Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η LarisaPharm του Lelos Group στην εκδήλωση αλληλεγγύης «Μαζί μια αγκαλιά»

8/5/2023 8:24:58 μμ
Συμμετείχε ως Διακεκριμένος Χορηγός
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Φαρμακαποθήκη Λαρισαϊκή Φαρμακευτική Α.Ε. δίνει έμφαση στις κοινωνικές δράσεις, στηρίζοντας για ακόμα μία χρονιά την εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 28 Απριλίου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας με πρωτοβουλία του Φ.Σ. Λάρισας και του ΠΦΣ. Όλες οι δράσεις είχαν ως επίκεντρο την προσφορά στο συνάνθρωπο μέσω του εθελοντισμού και την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας και πρόληψης.


Η Φαρμακαποθήκη Λαρισαϊκή Φαρμακευτική Α.Ε. ανέλαβε το ρόλο του Διακεκριμένου Χορηγού στην εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», συνδράμοντας έμπρακτα στην υλοποίηση του οράματος των διοργανωτών για μια κοινωνία αλληλεγγύης, συνεργασίας και προσφοράς με την ελπίδα να επαναληφθούν δράσεις σαν και αυτή, να ενισχυθούν περισσότερο και να καταστούν θεσμός για την πόλη της Λάρισας.


Σημεία αναφοράς των εκδηλώσεων ήταν η αιμοδοσία σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, η ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς και για τη δωρεά οργάνων από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, η επίδειξη, εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τις πρώτες βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, η συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης και άλλα πολλά. 

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συμμετείχε στις δράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα ιδιαίτερα χρήσιμα για τη διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και να γίνει κοινωνός της αξίας και της δύναμης του εθελοντισμού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Τα ουσιαστικά ζητήματα που «καίνε» τον κλάδο καταγράφει ο πρόεδρος του Φ.Σ. Λάρισας






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν