Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η LarisaPharm του Lelos Group στην εκδήλωση αλληλεγγύης «Μαζί μια αγκαλιά»

8/5/2023 8:24:58 μμ
Συμμετείχε ως Διακεκριμένος Χορηγός
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Φαρμακαποθήκη Λαρισαϊκή Φαρμακευτική Α.Ε. δίνει έμφαση στις κοινωνικές δράσεις, στηρίζοντας για ακόμα μία χρονιά την εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 28 Απριλίου στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας με πρωτοβουλία του Φ.Σ. Λάρισας και του ΠΦΣ. Όλες οι δράσεις είχαν ως επίκεντρο την προσφορά στο συνάνθρωπο μέσω του εθελοντισμού και την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας και πρόληψης.


Η Φαρμακαποθήκη Λαρισαϊκή Φαρμακευτική Α.Ε. ανέλαβε το ρόλο του Διακεκριμένου Χορηγού στην εκδήλωση «ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», συνδράμοντας έμπρακτα στην υλοποίηση του οράματος των διοργανωτών για μια κοινωνία αλληλεγγύης, συνεργασίας και προσφοράς με την ελπίδα να επαναληφθούν δράσεις σαν και αυτή, να ενισχυθούν περισσότερο και να καταστούν θεσμός για την πόλη της Λάρισας.


Σημεία αναφοράς των εκδηλώσεων ήταν η αιμοδοσία σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, η ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και το σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, καθώς και για τη δωρεά οργάνων από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, η επίδειξη, εκπαίδευση και ενημέρωση σχετικά με τις πρώτες βοήθειες από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, η συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών και ειδών πρώτης ανάγκης και άλλα πολλά. 

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών συμμετείχε στις δράσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για θέματα ιδιαίτερα χρήσιμα για τη διατήρηση της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και να γίνει κοινωνός της αξίας και της δύναμης του εθελοντισμού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, ανέφερε ο Θάνος Κουτσούκης, πρόεδρος Φ.Σ. Λάρισας
Στηρίζοντας μόνιμα τις δράσεις του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης