Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η Κορρές Φυσικά Προϊόντα αποκτά ποσοστό στη Mediterra Α.Ε.

28/2/2008
Η έναρξη διαπραγμάτευσης της μετοχής της Mediterra στην εναλλακτική αγορά θα ξεκινήσει στις 28/2
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Την απόκτηση συμμετοχής ύψους 4,92% επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Mediterra A.E., στο πλαίσιο εισόδου της στην εναλλακτική αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ. Α.) ανακοίνωσε η εταιρεία Κορρές Φυσικά Προϊόντα.

Η Mediterra A.E. δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διαχείριση των καταστημάτων mastihashop, έχει παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα, αναπτύσσει υπηρεσίες διανομής στα ελληνικά φαρμακεία, ενώ παράλληλα αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της μαστίχας Χίου και της τσίχλας ELMA PLUS στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Η εταιρεία Κορρές Φυσικά Προϊόντα διατηρεί επιχειρηματική συνεργασία με τη Mediterra Α.Ε., στο πλαίσιο της οποίας προμηθεύεται μαστίχα Χίου από τη δεύτερη, την οποία χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη για την ειδική σειρά προϊόντων που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ενώ παράλληλα προμηθεύει την εταιρεία με καλλυντικά προϊόντα τα οποία έχουν ως συστατικό τους τη μαστίχα Χίου.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης της μετοχής της Mediterra στην εναλλακτική αγορά θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2008.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα του Συλλόγου με αφορμή την Εβδομάδα Εμβολιασμών
Ο αριθμός των ασθενών έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 25 χρόνια






Σχετικά άρθρα

1ο ΣΦΕΕ Patient Think Tank Summit
Ενώσεις ασθενών, πολιτεία και φαρμακοβιομηχανία στο ίδιο τραπέζι διαλόγου
GSK: Απέσπασε δυο σημαντικές διακρίσεις στα Prix Galien Greece 2025
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της στην προαγωγή της καινοτομίας
SYFA Learning & Win Medica: Επιτυχημένη η επιμορφωτική εκδήλωση για τη διακοπή του καπνίσματος
Με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Μπουσίου-Γεροστάθη, γιατρό πνευμονολόγο
3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access
Με τίτλο «Τransforming Pharma Market Access in the AI era»