Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ISOPLUS-SOLGAR® κατέκτησε 18 βραβεία και αναδείχθηκε «Company of the Year» στα «Supplement Awards 2022

30/8/2022 1:22:30 πμ
Η Γενική Διευθύντρια Ηρώ Κουμάκη στο OPEN TV
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία ISOPLUS-SOLGAR® κατέκτησε φέτος την κορυφή των «Supplement Awards 2022» της Boussias, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 6 Ιουλίου στο HOUSE124, λαμβάνοντας 18 βραβεία συνολικά, με σημαντικότερα το «Brand of the Year» για τη SOLGAR® και το «Company of the Year» για την ISOPLUS!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Γενική Διευθύντρια, Ηρώ Κουμάκη, στο OPEN TV και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» σημείωσε πως η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η SOLGAR® ανάμεσα στις εταιρείες των Συμπληρωμάτων Διατροφής στην Ελλάδα, ενώ συνάδει και με τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυση της μάρκας, η οποία βαδίζει σταθερή στις αρχές της και αυτός είναι ένας από τους λόγους που την κάνει να ξεχωρίζει. Οι βασικοί πυλώνες της εταιρείας SOLGAR® είναι η αποτελεσματικότητα, η επιστημονικότητα, η ασφάλεια, οι εκλεκτές πρώτες ύλες και οι πολύ αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής που την κατατάσσουν στους κορυφαίους παραγωγούς Συμπληρωμάτων Διατροφής του κόσμου.

Η Ηρώ Κουμάκη σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας το κοινό σαφώς και στράφηκε προς τα Συμπληρώματα Διατροφής και κυρίως σε εκείνα που αφορούν τη θωράκιση της υγείας και του ανοσοποιητικού όπου και σημειώθηκαν οι περισσότερες πωλήσεις, ενώ πολλοί καταναλωτές μπήκαν για πρώτη φορά στην αγορά της κατηγορίας των Συμπληρωμάτων Διατροφής, αντιλαμβανόμενοι την αξία που έχουν για την υγεία και την πρόληψη. 

«Τα βραβεία Supplement Awards 2022 βράβευσαν παράλληλα και την εταιρεία ISOPLUS, η οποία εδώ και 36 χρόνια αποτελεί τον αντιπρόσωπο της SOLGAR® στην Ελλάδα. Με συνέπεια, ακεραιότητα και ηθική υλοποιούμε καθημερινά το όραμά μας που είναι να παρέχουμε στο ελληνικό κοινό και τους καταναλωτές προϊόντα που έχουν υψηλή αξία», πρόσθεσε η Η. Κουμάκη.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Το ελληνικό σκόρδο «κατακτά» την παγκόσμια φαρμακευτική αγορά
Ο Συνεταιρισμός «eNtopio» συμμετείχε σε διεθνές συμπόσιο
Sanofi Ελλάδας: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την ατοπική δερματίτιδα
Με κεντρικό μήνυμα «ΖΕΙΣ και μπορείς να την αλλάΖΕΙΣ»
Sobi: Θετική γνωμοδότηση για το efanesoctocog alfa
Ως άπαξ εβδομαδιαίως χορηγούμενη θεραπευτική επιλογή για την αιμορροφιλία Α
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας